Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.01.18. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Közös tüntikézést jelentettek be Gyurcsányék a Jobbikkal. Esztergomban Varga-Damm Andrea a Jobbik és Gréczy Zsolt, a DK képviselője fognak felszólalni egy közös tüntetésen. A szemkilövető pártjával való összeborulásról itt olvashatsz bővebben.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Brüsszel mindent elkövet, hogy élen járjon az ENSZ globális migrációs csomagjának végrehajtásában, de ezt meg fogjuk akadályozni. A külügyminiszter emlékeztetett: az ENSZ 40 tagállama nem szavazta meg a csomagot, ezért elfogadhatatlanok azok a törekvések, amelyek arra irányulnak, hogy nemzetközi jogi hivatkozási alappá tegyék a csomagot. További részleteket itt találsz.

Egy országnak sem kell a röszkei terrorista. Ahmed H. egyetlen országtól sem rendelkezik befogadó nyilatkozattal. A minisztérium közlése szerint a szír férfi nem rendelkezik érvényes útlevéllel a világ egyetlen országába sem, ami azt jelenti, hogy egyetlen ország sem kívánja befogadni. Ide kattintva többet is megtudhatsz az ügyről.

A magyarok többsége szerint az ellenzéket nem az emberek, hanem a hatalom érdekli – derül ki a Századvég legújabb felméréséből. A kutatásból az is kiderült, hogy a többség (55 százalék) nem tartja elfogadhatónak az általános sztrájkot, mert úgy látja, az az ország működésének és békéjének aránytalan sérelmével járna. További részleteket itt találsz.

 

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére