Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Délutánig marad az esõ

Nagy Gábor

2018.09.24. 06:59

Délutánra kitisztul az idõ, kedden viszont még hidegebb lesz.

Hétfő hajnalban hidegfront érkezett erős, viharos széllel, néhol szélviharral, reggel országszerte esőt, helyenként zivatart, délután pedig felszakadozó felhőzet mellett kevés záport okozva.

A csapadékzóna a délutáni órákban távozik délkelet felé, de a szél csak az esti órákra veszít erejéből. Napközben 14-19 fok valószínű.

Hétfőn markáns hidegfronti hatás érvényesül. A továbbra is erős, olykor viharos szél sokaknál okoz panaszokat, kellemetlenné teszi a kinti tartózkodást is.

Egyesek már hétfőre virradó éjszaka nyugtalanabb alvást, álmatlanságot tapasztalhattak, napközben pedig az ingerültség, feszültség lehet jellemző.

Előfordulhat görcsös fejfájás, nem csak a frontérzékenyeknél, illetve megnő az infarktus kockázata is. A szabadban kellemetlen komfortérzetre, csökkenő hőérzetre számíthatunk. Öltözzünk rétegesen, és növeljük a C-vitamin-bevitel mennyiségét!

Kedden kevés felhő lesz felettünk, sok napsütésre számíthatunk, futó zápor csak északkeleten valószínű. Élénk, erős lesz az északnyugati szél. Visszaesik a hőmérséklet, hideg idővel, helyenként gyenge faggyal indul a nap, mindössze 12-16 fokos maximumokkal számolhatunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére