Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Orbán Viktor meg fogja védeni az ország becsületét az igaztalan vádakkal szemben"

Zelenka Dóra

2018.09.11. 13:45

Orbán Viktor ki fog állni a magyarokért a Sargentini-jelentés kedd délutáni európai parlamenti vitájában - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján.

Arra kérjük a kormányfőt, hogy vigye el a magyarok hangját az EP-be, mondja el, hogy a magyarok továbbra is biztonságban, keresztény kultúrában akarnak élni – közölte Hidvéghi Balázs.

A párt kommunikációs igazgatója hozzátette, Európában, ahol hangot mernek adni a bevándorlásellenes véleményeknek, ott azonnal megbélyegzik, hazug vádakkal illetik az embereket, hogy elhallgattassák őket.

Magyarországra azért is irányul ilyen össztűz, mert egyenesen megmondtuk, hogy nem akarunk bevándorlóországgá válni"

– jelentette ki a politikus.

Orbán: azért megyek Brüsszelbe, hogy megvédjem a magyar embereket a hazugságokkal szemben

2018. szeptember 11. 11:05 A magyar miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalára töltött fel egy rövid helyzetértékelést a kedden esedékes Sargentini-jelentés vitájáról. A magyar kormányfő rövid helyzetértékelőjében hangsúlyozta: már előre megszületett az ítélet, és emellett az Európai Parlamentben ma a bevándorláspártiak alkotják a többséget.

Judith Sargentini szállítja a politikai vádiratot a bevándorláspárti Soros-szervezetek hathatós közreműködésével – fogalmazott Hidvéghi Balázs. A kommunikációs igazgató azonban jelezte, hogy a jelenlegi felállású EP-nek már csak hónapjai vannak hátra és a jövő évi választás fő tétje, hogy a bevándorláspárti erők kezében marad-e Európa.

Arra reagálva, hogy Sargentini a következő ciklusban nem jelölteti magát képviselőnek, Hidvéghi Balázs csak annyit mondott "mi nem fogunk krokodilkönnyeket hullatni érte, ha jövőre nem lesz már képviselő".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére