Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.08.16. 19:59

Ez történt ma.

Elképesztően sűrű csütörtököt tudhatunk magunk mögött.

A nap vicce, hogy Heller Ágnes elismerte, hogy öreg, de tagadta, hogy bigott kommunista lenne.

Mindeközben a nap rémhíre, hogy Soros György bevásárolta magát a Facebookba. Kemény idők jöhetnek így, hogy a spekuláns aktivizálta magát a technológiai piacon. Cenzúra, meg tudjátok ilyen haladó dolgok...

A nap különleges híre, hogy bár a németek elfogadják a homoszexuálisokat, a muszlimokat már nem. A németek nem kedvelik a mecseteket, a hidzsábot és a migránsszállásokat sem - derül ki abból a kutatásból, amelyet a német Playboy készíttetett.

Nem véletlen, hogy a németek egyre elutasítóbbak a muszlim bevándorlókkal, hiszen a nap folyamán egy 25 centis késsel hadonászó afgánt fogtak Drezdában. Egy másik német városban, Offenburgban pedig egy orvosi rendelőben egy 26 éves szomáliai származású férfi leszúrt egy orvost, aki a helyszínen belehalt sebesüléseibe.

A nap legdurvább híre, hogy egy, az Iszlám Állam által a keresztény hite miatt rabszolgaként értékesített jazidi tinédzserkorú lány arról számolt be, hogy miután kiszabadult a közel-keleti fogságból, Németországban összetalálkozott azzal az immár "menekültként" pózoló férfival, aki az Iszlám Állam emberkereskedőjeként őt árulta a rabszolgapiacon.

A nap legfontosabb véleménycikkét Vincze Viktor Attila jegyzi: még mindig zsarolja Magyarországot a kommunista diktatúra utolsó bűzös lehelete, a Politikatörténeti Intézet.

A nap sivalkodója díjat pedig Hont Andrásnak osztottuk ki, amiről ITT OLVASHATTOK.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére