Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.08.10. 19:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Magyarország beinthet a gendertudományoknak

Sajtóinformációk szerint a hét elején az Emberi Erőforrások Minisztériumától (EMMI) egy értesítés érkezett az egyetemekhez, hogy véleményezzék azt a kormányzati előterjesztést, melyet, ha elfogadnak, akkor Magyarországon nem indulhatna el a gender szak. Ha többet szeretnél tudni, akkor kattints ide.

Egyre inkább szorul a hurok Gyurcsány pénztárnoka körül

Vádemeléssel végződhet a Czeglédy Csaba és társai ellen folytatott nyomozás. A szombathelyi ügyvéd kapcsán a kampányban felmerült, hogy cipősdobozban vitte a pénzt Gyurcsány Ferencnek, az MSZP korábbi elnökének, a Demokratikus Koalíció jelenlegi vezetőjének. Sajtóinformációk szerint a hatóságok elég bizonyítékot gyűjtöttek a vádemeléshez. További infók itt.

Elkapták a kárpátaljai magyarok székháza elleni támadás szervezőjét

Előzetes letartóztatásba helyezték a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) ellen február 27-én elkövetett robbantásos támadás feltételezett felbujtóját. A nemzetközi ellentétek szítására irányuló, különlegesen súlyos bűncselekmény felbujtásával gyanúsított 37 éves személyt a nyomozati bíró döntése alapján csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezték, óvadék ellenében történő szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. További részleteket itt találsz.

Trump veje elismerően beszélt a magyar törekvésekről

Jared Kushner, az amerikai elnök főtanácsadója is méltatta az üldözött keresztényeket segítő Hungary Helps programot, amelyet mintának tekintenek a tengerentúlon, az ügyben pedig elképzelhető amerikai-magyar együttműködés is. Ide kattintva többet is megtudhatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére