Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatódhat a Jobbik szétesése

Horváth József György

2018.08.04. 21:45

Folytatódhat a Jobbik szétesése, szavazóik elvándorlása és egyre inkább úgy tûnik, hogy a párt vezetõit a háttérbõl továbbra is Vona Gábor irányítja - mondta Deák Dániel politológus az M1 csatorna szombat esti mûsorában.

A szakértő hangsúlyozta, hogy a párt könnyen elvesztheti szavazói jelentős részét, adósságai pedig a tiltott pártfinanszírozás mellett a hűtlen kezelés gyanúját is felvetik. Megjegyezte, hogy már a választás utáni elnökválasztás szoros végeredménye is a megosztottságot mutatta és nem kizárt, hogy újabb kilépések következnek.

Kérdés, hogy a folyamatot meg tudja-e állítani a párt vezetése, de az átrendeződések miatt a Jobbik hamar elvesztheti elsőségét az ellenzéki térfélen"

– tette hozzá az elemző.

Deák Dániel szerint most már biztosra vehető, hogy az elnöki tisztségről korábban lemondott Vona Gábor vissza akar térni a párt élére és az egész ellenzék feletti vezető szeretne lenni.

A Jobbik a nemzeti érzelmű szavazókról már korábban lemondott, a Fidesz miatt továbbra is csak a baloldalon lát lehetőséget"

– hangsúlyozta a szakértő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére