Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.07.31. 19:59

Ez történt ma.

Rég volt ilyen sikeres keddi nap Magyarországon. A nap jó híre, hogy Debrecenben épít gyárat a BMW és ezzel több mint ezer új munkahely jön létre. A jó hírt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentette be. A város melletti 400 hektáros területen a legmodernebb autóipari gyártási technológiákkal, egy gyártósoron állítanak elő hagyományos és elektromos meghajtású autókat. A gyár kapacitása évente 150 ezer autó gyártására lesz elegendő.

Emellett óriási siker született a Minority SafePack kezdeményezésben is: a kisebbségvédelmi kezdeményezés elérte az egymillió hitelesített támogató aláírást.

A nap csodája, hogy Európa helyett Líbiába szállította vissza a Földközi-tengerből "kimentett" migránsokat egy olasz hajó. Ez a jövőben is mehetne így!

A nap vesztese Macron, aki marokkói migráns testőre miatt hatalmas bajba került. Erről ITT OLVASHATTOK.

A mai napon két véleménycikket ajánlunk figyelmetekbe: Bertha László főszerkesztő-helyettes cikke a liberális agyérgörcsről és Megadja Gábor véleménycikke a havannyolcasokról volt ma a két legütősebb.

Egy filmajánlóval is szolgálhatunk ma: a héten ha moziba mennétek, nézzétek  meg az új Mission: Impossible-filmet! Elég király! Ajánlónkat ITT OLVASHATJÁTOK!

Ökojobb rovatunk legújabb cikkében a Boráros térrel és a rengeteg cigicsikkel foglalkozik!

Fehér férfi rovatunk is új cikkel bővült: a mai téma az volt, hogy mivel túl sok a fehér szavazó, ezért etnikai tisztogatásról álmodozik a baloldal...

Olvassatok minket!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére