Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bebetonozhatták VV Fanni holtestét

888.hu

2018.07.07. 15:33

A Bors beszámolója szerint az eltûnt VV Fanni unokatestvére úgy véli, hogy a lányt bebetonozták.

Egy korábbi kalkuláció szerint VV Fanni holtestének a keresése százmilliókba kerül. Az összeg akár meghaladja a 250-300 millió forintot is. A hatóságok úgy gondolják, hogy a lányt meggyilkolták, a családja múlt év novembere óta igyekszik feldolgozni a veszteséget, és megfejteni a rejtélyt: ki, miért és hogyan ölhette meg Fannit. A lány unokatestvére most a Borsnak fejtette ki, hogy mire jutott a család a hosszú töprengés alatt.

Bár Katival, Fanni édesanyjával mostanában nem beszéltem, szerintem az egész család nevében mondhatom, hogy mi nem hisszük, hogy az előzetes letartóztatásban ülő B. László a gyilkos. Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét."

A luxuslakópark területén, ahol Fanni élt, már akkor építkezések folytak, amikor a lány eltűnt, és B. László vallomásában is elhangzott, hogy az albérlettől nyolcszáz méterre, két, számára ismeretlen férfinak adta át az eszméletét vesztett Fannit.

Ha így van, akkor elképzelhető, hogy a gyilkosai nem mentek tovább, helyben megszabadultak a holttesttől. Az új lakóházak alapjának kiásása akkoriban már megtörtént, ami után a betonozás következik. Gyilkosai okkal gondolhatták úgy, hogy ha Fanni holttestét az építési területen aznap éjjel elássák, akkor valószínűleg sosem találnak rá.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére