Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2018.06.22. 07:59

Ez várható ma.

Ahogy azt biztos sokan érzékelitek, végre itt a lehűlés, a frissítő eső és a kellemesen hűsítő szellő. Persze, ahogy az esőnél lenni szokott, nagyobb lesz a dugó is az utakon, különösen a fővárosban és a nagyobb városokban. De nincs ok a pánikra, hiszen itt a hétvége, a focivébé pedig egész hétvégén kiváló meccseket tartogat. A mai napon 14:00-tól Brazília és Costa Rica mérkőzik meg egymással, 17:00-tól Nigéria találkozik Izlanddal, az esti meccsen pedig Szerbia néz szembe Svájccal.

A csütörtöki budapesti V4 és Ausztria csúcs után Kurz osztrák kancellár Donald Tuskkal, az Európai Tanács elnökével találkozik, miközben Merkel Libanonba látogat, ki tudja milyen megfontolásból.

A pénteki nap folyamán találkoznak egymással az unió egészségügyi miniszterei, valamint megjelennek az első állásfoglalások a vasárnapra Brüsszelbe tervezett migrációs "minicsúccsal" kapcsolatban.

Sivalkodásból sem lesz hiány, hiszen a Velencei Bizottság a mai nap folyamán fogja közzétenni véleményét a "Stop Soros" törvénycsomaggal kapcsolatban. Már nagyon várjuk.

Mindenkinek dinamikus napot!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére