Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzeti gyász: a Rékasi gyerek felhagy a balhézással

888.hu

2018.05.17. 17:02

Pattanásos középiskolások politikai célú újrahasznosítása volt a baloldali ellenzék utolsó reménysége.

Emlékezetes, hogy a választás előtt több százezer fős tömegeket akartak mobilizálni ezek a túlmozgásos fiatal srácok. Rendre meg is szervezték a civilnek beállított utcabáljaikat, amelyek aztán érdeklődés hiányában rendre alulmúlták az Index, a 444, Soros és még a saját várakozásaikat is. A politikai pedofília élő totemoszlopa, a választójoggal sem rendelkező Ziggy most úgy döntött, kiszáll.

Az ellenzéki médiamunkásoknak mégis sikerült babzsákszínpadra emelniük Rékasi Ziggyt, ismertebb nevén Rékasi Zsigmondot, aki ma jelentette be, hogy végleg befejezi, ezért a köztéri kukagyújtogatástól és a kálmánolgás műsorokban való szerepléstől is visszavonul.

A baloldal szellemi ópiumával – állítása szerint – Londonban hagyott fel, hiszen a tinierőszaktól és a napi lövöldözéstől mentes fővárosban tett legutóbbi látogatása során sikerült megismerkednie pár csillogó szemű migránssal, akik kiölték a Rékasi gyerekben tobzódó gyűlöletet.

Hazatérve már nem gyűlölködött, így a "politizálást" mostantól jegeli. A választójoggal sem rendelkező 16 éves gyerek úgy döntött, mostantól inkább a slam poetryre koncentrál.

A nagy művész így vall érzéseiről:

„Pár hete a párommal eltöltöttünk egy hetet Londonban a rokonainál. Amikor leszálltunk a buszról, közel sem az elit negyedbe csöppentünk. Kiderült, hogy az ott élők valamilyen úton-módon mind bevándorlók. Sokat beszélgettünk velük, mindannyiuk célja, álma az volt, hogy dolgozzanak, pénzt keressenek. Mivel befogadóan kezelik őket, velünk ők is így bántak. Hihetetlen élmény volt. Amikor hazaértem, rádöbbentem, belőlem kihalt mindenféle gyűlöletem amit bárkivel szemben eddig tápláltam. Ezentúl is érdekelnek a társadalmi kérdések, de a tüntetések helyett költészetemmel, a slam poetry műfajával szeretnék foglalkozni.”

Itt az ideje új kihívások elé nézni, ajánlani tudjuk az érettségi bizonyítvány megszerzését, a választójog korhatárának elérését és a sok-sok bevándorlóval való barátkozást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére