Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svéd párt: a multikulturalizmus teljes kudarc

Tóth Dalma

2018.05.02. 07:15

Gustav Kasselstrand, az Alternatíva Svédországnak (AfS) vezetõje országa migrációs politikáját támadta.
STOCKHOLM, 7:15

Gustav Kasselstrand, az Alternatíva Svédországnak (AfS) vezetője országa migrációs politikáját támadta.

Kasselstrand szerint a multikulturalizmus egy lehetetlen, kudarcra ítélt dolog – írja a Fria Tider svéd lap. Az AfS vezetője megjegyezte, hogy ha túlságosan különböző embereket zsúfolunk össze egy országba, akkor annak nem lesz jó vége.

A multikulturális társadalommal kapcsolatos történelmi tapasztalatok az ellenkezőjét mutatják annak, mint ami a jelenleg legelterjedtebb nézőpont. A multikulturalizmus és a tömeges migráció nem harmonikus társadalmi életet eredményez, hanem nézeteltéréseket, konfliktusokat"

– mondta.

Svédország belefullad az iszlamizációba

Bár a hivatalos adatok szerint egyre kevesebb svéd utazik a Közel-Keletre, hogy ott valamelyik terrorszervezethez csatlakozzon, belföldön egyre szélesebb körben terjed a muszlim vallás radikális ága.

Az Alternatíva Svédországnak soha sem lesz úgynevezett integrációs politikája. Ha a migránsok nem tudnak maguktól integrálódni, akkor helyette egy egy útra szóló repjegyet kapnak hazafelé – tette hozzá.

Az AfS 2000-ig visszamenőleg ellenőrizné a migránsok számára kiadott letelepedési engedélyeket. Ha pedig kiderülne, hogy valaki indokolatlanul kapott letelepedési engedélyt, azt hazaküldenék.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére