Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2018.04.30. 07:59

A reggel legfontosabb hírei.
Az osztrák államfő Soros oldalára állt

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajnálatát fejezte ki, hogy az osztrák államfő Soros György és a migránsok oldalára állt. A miniszter ezt arra reagálva közölte vasárnap az MTI-vel, hogy a Profil politikai hetilap interjút közölt Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnökkel. A lap kiemelte: Van der Bellen védelmébe veszi Soros Györgyöt, aki már volt nála vendégségben a Hofburgban.

Hatalmas felháborodást keltett Sargentini posztja

Judith Sargentini európai parlamenti képviselő a Soros-jelentésről szóló, brüsszeli vitát követően közösségi oldalán szállt bele a magyar kormányba. Közösségi oldalán a magyar kormányt és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert ekézte, amire sorra jöttek a magyar, angol és német nyelvű hozzászólások Magyarország mellett. Íme néhány ezek közül: "Drága Hölgyem! Ne erőlködjön, nem fog sikerülni a magyar kormányt megbuktatni, foglalkozzon saját hazájával, és ne keverje a fekáliát!!!" További kommentek ITT.

A migránsoknak több mint a fele megbukik a német nyelvvizsga teszten

Az újonnan érkező migránsoknak felajánlják, hogy vegyenek részt integrációs kurzuson, amelynek részét képezik a német nyelvórák. A tanfolyam végén a migránsoknak több mint a fele megbukik az alapfokú nyelvvizsga teszten – írja a DW

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére