Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: mindkét ikszet húzzuk a Fideszre

888.hu

2018.04.08. 08:45

Orbán Viktor az Origónak adott interjúban elmondta, hogy "utoljára ekkora tétje a választásnak 1990-ben volt".

Orbán Viktor az Origónak adott interjúban elmondta, hogy "utoljára ekkora tétje a választásnak 1990-ben volt".

Akkoriban biztosabbak voltak az eredményben, ugyanis szinte az összes párt antikommunista volt és szimpatizált velük a nyugati közvélemény is.

Most szintén óriási nemzetközi érdeklődés van, de az ellenszél jóval erősebb, mint a hátszél"

– mondta a miniszterelnök. Hozzátette, hogy "mindenki érzi, hogy egy korszakhatáron egyensúlyoz Európa". Ilyen sorsfordító időkben minden szereplő úgy érzi, hogy alakítani kell az eseményeket, "és külföldről is ennek a szellemében tevékenykednek".

A jelenlegi választást is "rendkívüli erővel próbálják befolyásolni a nemzetközi erők, így Magyarországon a Soros-féle alapítványi rendszer". A miniszterelnök kiemelte, hogy pontosan erre próbálta felhívni a figyelmet a választás előtt.

Ne engedjük, hogy Magyarország sorsát kívülről határozzák meg, hanem mi magunk döntsünk a jövőnkről".

Az elmúlt 8 évvel kapcsolatban elmondta, hogy "a magyarok más úton indultak el", ami sikeresnek bizonyult és a mostani választás tétje az is, hogy tudjuk-e folytatni vagy valamilyen kanyar lesz.

Magyarország sikeresen tartotta távol magát a kedvezőtlen nyugati folyamatoktól. Nekünk megadatott az esély, hogy ne kövessük el a nyugati hibákat, ne engedjük be bevándorlók millióit, megadatott az esély, hogy a migráció pénzügyi terheit ne kelljen magunkra vállalnunk. Megadatott az esély arra, hogy ne engedjük be a terrort, és megvédjük az asszonyainkat, gyermekeinket"

– mondta, majd hozzátette, hogy "az okos ember más hibáiból tanul".

A miniszterelnök kérdésre válaszolva elmondta, hogy Soros György személyén kívül a pénz- és hataloméhség köti össze az ellenzék jelöltjeit. 2006-ban hazugsággal csalták ki az emberek bizalmát, és azóta minden választást elvesztettek.

Láttam rajtuk az elmúlt négy évben is, hogy most már mindenáron hatalomra akarnak kerülni"

– mondta Orbán Viktor.

"Ráadásul a Soros-hálózat felpiszkálta az ellenzéki pártokat, mivel az amerikai tőzsdespekulánsnak nem sikerült Magyarországot a bevándorláspárti országok táborába átvinni. Sorosnak nem sikerült lebontatnia a kerítést, és a keresztény, nemzeti hagyományokat megtagadó erők is a hatalmon kívülre szorultak" – mondta.

Nem tartja össze tehát őket más, csak a frusztráció, a gyűlölet"

– emelte ki Orbán Viktor, és hozzátette, hogy ezzel szemben neki és pártjának valóban Magyarország az első.

Tudtuk jól, ha megadóztatjuk a bankokat és a multinacionális cégeket, ha hazaküldjük az IMF-et, ha csökkentjük a rezsit, ha a keresztény értékeket nem csak a múlt kelléktárába száműzzük, akkor ilyen támadásoknak leszünk kitéve a Soros-féle hálózattól."

Európa jövője szempontjából is fontos ez a választás. Ahogy az az elmúlt években történt a kontinensen, itt is a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők állnak egymással szemben. Most azt figyelik nemzetközi szinten, hogy folytatódik-e a bevándorlásellenes tábornak a megerősödése.

Azután, hogy Bajorország, Olaszország, Csehország és Ausztria egyértelműen kiállt a bevándorlás ellen, most Magyarországon a sor"

– mondta.

A bevándorlás gazdasági hatásaira kitérve kifejtette, hogy látható, "hogyan gyötri meg a bevándorlás a nálunk jóval gazdagabb országokat".

Ha Brüsszelnek sikerül áterőltetnie azt a javaslatát, hogy júniustól tízezer migránst fogadjunk be, az fejenként 9,5 millió forintos kiadást jelent majd."

Ha ez megvalósul, akkor nem lesz pénz családtámogatásra, otthonteremtésre és nyugdíjakra.

"Az európai nyilvánosságot letarolta egy irányzatos újságírás, egy irányzatos világértelmezés, amit politikai korrektségnek neveztek el. Kialakult az a nézet, hogy aki nem ennek megfelelően nyilatkozik, az szinte nem is ember, de legalábbis a demokraták köréből mindenképpen kiírta magát" – nyilatkozta abban a kérdésben, hogy az Origo azt tapasztalta, hogy cikkeiket, videóikat cenzúrázza a közösségi média. A miniszterelnök azt mondta, hogy "mi ezt egyszerűen szájkosárnak nevezzük, amely nem teszi lehetővé, hogy szabadon lélegezz, beszélj, csak korlátok között tudsz megnyilvánulni".

Magyarország a szólás- és sajtószabadság szempontjából üdítő oázis Európában. Azt viszont látjuk, hogy Nyugaton elhallgatják, meghamisítják, cenzúrázzák a bevándorlóországok mindennapjairól szóló híreket. Mi olyan országban akarunk élni, ahol meg szabad írni az igazságot a migráció veszélyeiről, a terrorizmusról, a közbiztonság megszűnéséről, a nők elleni erőszakról, röviden arról, milyen az élet a bevándorlóországokban"

– mondta Orbán Viktor.

A Stop Soros törvénnyel kapcsolatban a miniszterelnök kifejtette, hogy az Országgyűlés el fogja fogadni, ha a Fidesz-KDNP nyer.

Elfogadhatatlan, hogy a magyar emberek tudta nélkül dollár tízmilliókat költenek el különféle nemzetközi erők a magyarországi folyamatok befolyásolásra. Ezen mindenképpen változtatni kell"

– mondta.

A miniszterelnök kifejtette, hogy vasárnap estig, az urnazárásig dolgozni fog a mozgósításon: telefonközpontokba megy és igyekszik folyamatosan beszélni a választókkal.

Bizakodó vagyok. Azzal, hogy a gazdaság erősödött, az életviszonyok javultak, az emberek is úgy érzik, hogy az ország jobban teljesít. Mindenki érezheti, hogy évről évre léphetett egyet előre, ezért megjelent egy olyan társadalmi réteg, amely korábban távol tartotta magát a demokratikus akaratnyilvánítástól"

– mondta Orbán Viktor.

A választásnak komoly tétje van, Brüsszelben már alig várják, hogy migránsokat telepíthessenek Magyarországra. Elkészült Brüsszel új javaslata, júniusban születik döntés róla. Még az idén, 2018-ban tízezer migránst telepítenének Magyarországra. Ezt kell megvétóznunk"

– mondta a miniszterelnök a választás tétjét illetően.

"Hozzunk ma egy nagy, közös döntést arról, hogy nem engedjük be a bevándorlókat Magyarországra és megvédjük az országot. A kényelmet ma tegyük félre. Nagyon sokan talán azt érzik, a küzdelem eldőlt vagy nélkülük is menni fog. Nekik azt tudom mondani: a sorosisták mind ott lesznek, legyünk ott mi is. Az országot meg kell védeni, ma jó döntést kell hoznunk, mert ha elhibázzuk, nem lehet jóvátenni. Ezért arra kérek mindenkit: menjen el és adja mindkét szavazatát a Fideszre."

Kétszer Fidesz, csak ez a biztos"

– emelte ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére