Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazudott az Index, itt az újabb kampánykamu

888.hu

2018.04.07. 13:35

A házmesterkedést népszerûsítõ Index ma azt hazudta a magyar közvéleménynek, hogy az amerikai liberalizmus fellegvaraként aposztrofált Facebook törölte Orbán Viktor közösségi oldalának posztjait. Az érintettek cáfolják, és az Index sem tud semmiféle meggyõzõ bizonyítékkal szolgálni.

A házmesterkedésben élen járó Bata-Kovács Gábor Imre a Facebooknál bejelentett több olyan tartalmat is, amelyet a miniszterelnök osztott meg a közösségi oldalán. A fotelforradalmár erről egy képet is megküldött az Indexnek, majd nyilvánosságra is hozott egy képernyőfelvételt.

Azonban a történetet az Index úgy adta elő, hogy a Facebook posztokat törölt, ami elég komoly ferdítés, hiszen ez konkrétan nem történt meg.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda is megjegyezte, hogy ezek a jól értesült orgánumok sem tudták megjelölni, hogy pontosan mi is lett volna az a tartalom, amit “eltüntettek” a felületről, mindenesetre Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke világossá tette: senki semmit nem törölt Orbán Viktor közösségi oldaláról.

A pizzazsíros fotelforradalmárok és az indexes propagandisták már megint egy vágyvezérelt valóságban találták magukat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére