Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Czeglédy fizethette az álfüggetlen Kész Zoltán kampányát

Bokor Gábor

2018.03.26. 14:25

Lehullott a lepel a baloldal egyik legnagyobb botrányáról.

Ahogyan arról a reggel folyamán már beszámoltunk, egy védett tanú szerint a csalással gyanúsított, jelenleg is a rácsok mögött ülő Czeglédy Csaba az általa vezetett Human Operator Zrt.-n keresztül vezette és finanszírozta Kész Zoltán veszprémi jelölt 2015-ös kampányát.

A tanú állítja, hogy a Human Operator és az alá rendelt cégek és iskolaszövetkezetek – elsősorban diákok bevonásával – aktívan részt vettek a kampányban, amelynek végén Kész Zoltánt országgyűlési képviselővé választották, holott ő elvileg függetlenként indult. A plakátok gyártásától, a plakátragasztáson és a nyomdai munkákon keresztül az aláírásgyűjtő aktivisták tevékenységéig minden szolgáltatást Czeglédy biztosított a kampányhoz. 

Százas nagyságrendben diákok végezték a plakátolást, sőt közvélemény-kutatásban és telefonos kampányban is részt vettek"

– fogalmazott az informátor, aki szerint ezt a fiatalok a magas, nettó ezer forinttól kezdődő órabérért szívesen csinálták, hiszen aki a kampány egészében közreműködött, az akár százezer forint nagyságrendű pénzt is kapott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére