Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szintet lépett a betegességben Dánia legújabb szexbabakuplerája

Vincze Viktor Attila

2018.03.02. 15:28

A napokban nyílt meg Dánia elsõ szexbababordélyháza, amelynek már az elsõ nap 18 fizetõ vendége volt, akik leginkább a szadomazó szobában vendégeket fogadó szexbabákat keresték fel. A fejlett és haladó Nyugat legújabb beteges divatját Dániába is elvivõ kuplerájban azonban az a legijesztõbb és legundorítóbb, hogy ott gyermek méretû babák is vannak.

A dániai Aarhus városában található szexbababordély a meglepő Doll House néven fut, és azzal reklámozza magát, hogy:

a hely, ahol minden urat szeretettel várnak a lányok, akik sohasem mondanak nemet."

A szexuális szolgáltatásokat nyújtó műintézmény vezetője, Maria Nielsen szerint a hely már most népszerű és a jövőben is sok vendégre számíthat, mivel eddig elfojtott szexuális fantáziák "biztonságos módon történő" kielégítésére nyújt lehetőséget. 

A dániai Doll House jelenleg öt szexbabát kínál négy különféle tematikus helyiségben. 

Egy orvosi szobában, egy iskolai osztályteremben, egy nappaliban és egy olyan szadomazó szobában, amely a korbácsok és egyéb kínzóeszközök mellett még egy feszületet is tartalmaz.

A finoman szólva is meglehetősen beteges szexuális fantáziák kiszolgálására létrehozott kuplerájban a vendégek részletes leírást kapnak a bordélytól arra vonatkozóan, hogy milyen pózokban és mit tehetnek a gumibábukkal a sérülések elkerülése érdekében. 

A különféle női keresztnevekkel elnevezett babák termoplasztikus gumi és rozsdamentes acélelemek összeszerelésével készültek.

A súlyuk kb. 50 kg és "mindenféle nemhez" használhatóak. Használat után pedig megtisztítják és sterilizálják őket.

A Doll House bordélyban 500 dán koronát, azaz 83 dollárt (21 382 forintot) kérnek el fél óráért.

A "szolgáltatás ára" a maximális háromórás időtartam igénybevétele esetében pedig már 3500 dán koronáig, azaz 580 dolláros összegig is felmehet. 

A mesterséges testeket kínáló bordély üzemeltetői szerint a szolgáltatásukra azért van és lesz is még jó ideig igény, mivel az általuk bérletre felkínált, jó minőségű szexbabák ára eléri a 18 ezer koronát, azaz 3 ezer dollárt (800 ezer forintot).

Az igazán beteg része azonban csak a dán sajtóbeszámolók végén következik, amelyben mintegy teljesen természetes és normális tényként közlik, hogy a szexbabák között vannak 148 cm magasak – tehát gyermek méretű babák – is, azonban ez nem gond, mert a "megjelenésük megfelel a kiskorúakkal kapcsolatos nemi szabályozásnak".

Ha ez nem lenne elég: A Doll House üzemeltetőjének bejelentése szerint az élettelen testeket kínáló kuplerájban a választékot hamarosan bővíteni fogják férfi és terhes nőket megjelenítő babákkal is.
 
 
 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére