Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arra kérik a migránsokat, hogy amirõl csak tudnak, hazudjanak a szerb-magyar határon

Bokor Gábor

2018.02.22. 12:00

Arra biztatják az illegális bevándorlókat, hogy vallják magukat homoszexuálisnak.

A Soros György kezében lévő szervezetek az interneten hirdetik az illegális bevándorlóknak szánt anyagokat, amelyben minden szükséges információt megadnak nekik, hogy át tudjanak lépni a határon, és így az unióba is bejuthassanak. A Magyar Idők szerint olyan szófordulatokat tartalmaznak ezek az anyagok, mint például a "homoszexuális/transzszexuális vagyok" vagy kvótamenekült.

A Refugee Phrasebookban az élet legkülönfélébb területeiről gyűjtöttek össze gyakori és kevésbé gyakori, de az idegenrendészeti és menekültügyi eljárásokban kimondottan hasznos fordulatokat – az arab és a fárszi mellett több európai nyelven.

A szótárban egyedül a "szíriai" szónak szerepel több változata lefordítva, más ország neve nem. A közel-keleti országban zajló háború ténye alapul szolgálhat a menedékjog megadásához, és a többnyire papírok nélkül érkező migránsok származását, hasonlóan életkorukhoz, nagyon nehéz meghatározni – néha csak az alapján lehet, amit elmondanak.

A lap megjegyzi, hogy valószínűleg ezzel magyarázható, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány fizetési listáján lévő szervezetek támadják azokat a tolmácsokat, akik a menekültügyi eljárásokban jelzik a hatóságok felé, ha szerintük a migráns hazudik.

Ezek a legfurcsább lefordított szavak a szótárban:

  • hangokat hallok, amikor egyedül vagyok,
  • úgy érzem, megfigyelnek,
  •  kvótamenekült,
  • hivatali visszaélés,
  • nemi egyenlőség,
  • homoszexuális/transzszexuális vagyok.

Érdemes megjegyezni, hogy az Európai Unió Bírósága három hete döntött úgy, hogy a jövőben pszichológiai tesztekkel nem vizsgálhatók a menekültkérelmet benyújtók szexuális szokásai, helyette más módszert, például a Soros György kezében lévő Helsinki Bizottság szavahihetőségi tesztjét kell alkalmazni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére