Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

Tóth Dalma

2018.02.21. 07:36

A Soros-szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

A Soros-szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

A Refugee Phrasebook arab és fárszi kifejezések folyamatosan bővülő gyűjteménye a hozzájuk tartozó fordításokkal angol, német, magyar, valamint több balkáni nyelven – írja a Magyar Idők.

A kifejezéseket tartalmazó kis könyvecske kiadásához az Open Knowledge Foundation Deutschland (OKFD), vagyis a Nyílt Tudás Németországi Alapítványa nyújtott segítséget.

A szervezetet sok-sok pénzzel támogatta Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózata, és partnerei között is jellemzően olyan egyesületeket, alapítványokat sorol fel, amelyek anyagi vagy világnézeti alapon szintén a tőzsdespekulánshoz köthetők.

Az OKFD aktivistái legfőképp Magyarországtól délre fejtik ki tevékenységüket. A honlapjukról is le lehet tölteni a szószedetet, a biztonság kedvéért, hogy mindenkihez eljuthasson. A görög szigeteken is osztogatják, és már egy mobilalkalmazást is készítettek hozzá, amit bárki letölthet.

A kifejezéseket témakörökre osztották fel. Az egyik ilyen főbb témakör az egészségügy, ahol olyan szavak szerepelnek, mint a megerőszakoltak, a hüvelyi gombafertőzés, a bipoláris vagyok, az öngyilkos gondolataim vannak vagy az, hogy utoljára két napja éltem nemi életet. Mindez azért fontos, mert a migránsok egészségügyi állapota nagy szerepet játszik a menekültügyi eljárásban. Legfőképp amióta az Európai Unió Bírósága egy tavalyi ítéletében úgy határozott, hogy egy mentális vagy testi betegségben szenvedő menedékkérő csak akkor adható át a kérelme elbírálásáért felelős tagállamnak, ha az átadás bizonyosan nem idéz elő nála állapotromlást, ennek kockáztatása ugyanis az embertelen és megalázó bánásmód tilalmába ütközik.

A Refugee Phrasebook tele van súlyos testi és mentális betegségek neveivel, amiket felhasználva a migránsok könnyen kifoghatnak a menekültügyi eljáráson. Ráadásul, amikor éppen egy betegséggel kapcsolatban kivizsgálják őket a kórházban, könnyen kereket oldhatnak, hiszen ott senki sem figyel rájuk.

Az ilyen szervezetek számtalan módon igyekeznek felhívni az illegális bevándorlók figyelmét a jogaikra és lehetőségeikre, és minden kiskaput kihasználnak, hogy a migránsok segítségére legyenek abban, hogy Európában maradhassanak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére