Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Európa csendes elfoglalásáról szól egy izraeli mûsor

Pörge Béla

2018.02.18. 10:30

Egyes német városok több negyedében sem találni már németet, Franciaország pedig lassan kalifátussá válik az izraeli mûsor szerint.
BERLIN/PÁRIZS, 10:30

Egyes német városok több negyedében sem találni már németet, Franciaország pedig lassan kalifátussá válik az izraeli műsor szerint.

Zvi Jecheskeli izraeli újságíró – aki folyékonyan beszél arabul – az izraeli titkosszolgálat segítségével négy különböző identitást elsajátítva látogatott el Németországba és Franciaországba, hogy felderítse, mi a helyzet a bevándorlók által lakott területeken.

A műsor nem valami szívderítő a Junge Freiheit beszámolója szerint, hiszen az egyik felütése például a következő:

nehéz elhinni, hogy Németország idáig jutott."

A műsor főleg Németországról és Franciaországról szól, az izraeliek ugyanis szívesen utaznak ebbe a két országba nyaralni, pihenni. Jecheskeli meg szeretné nekik mutatni, milyen az élet ma ezekben az országokban.

A politikai iszlám hódítása Európában egy csendes hódítás"

— állítja az újságíró.

A műsor Berlinben, a Tempelhof repülőtéren kezdődik. Jecheskeli később bevallja, hogy kicsit félt, nehogy börtönbe kerüljön a hamis szíriai útlevele miatt. Ettől kár volt tartania, ugyanis egy palesztin bevándorló vizsgálta meg a papírjait, aki "Allah segítségével egy új iszlám életet kezdett Németországban", így segített az újságírónak.

Jecheskeli ezután palesztin újságírónak kiadva magát Neuköllnbe látogatott, ahol a helyieket kérdezte arról, hogy a német törvények vagy a saría szerint akarnak-e élni.

Természetesen a saría szerint, látsz itt egyáltalán németet?"

— felelte az egyik alany.

A csendes hódításhoz tartozik az is, hogy az újságíró Törökországban szír gyerekeket kérdezett arról, hogy képzelik el a jövőjüket. Németországba akartak menni, mert azt hallották, ott sok a mecset.

A műsor további része sem túl optimista. Jecheskeli meg is jegyzi, hogy szeretné Franciaországot 2050-ben is látni. A műsor párhuzamot von a jelenlegi helyzet és a híres-hírhedt francia könyvben, Michel Houellebecq Behódolás című művében bemutatott világ között.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére