Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.02.15. 19:59

Orbán szerint mindenkinek ki kell állnia saját nemzeti érdekeiért; Egyetlen ellenzéki párt sem éri el a 10 százalékot; Soros embere áll az ENSZ migránspárti politikája mögött. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Orbán szerint mindenkinek ki kell állnia saját nemzeti érdekeiért

Azt a kultúrát kell megtartani Magyarországon, amelyben minden magyar ember otthon érzi magát, ezt pedig – függetlenül attól, hogy valaki vallásos vagy sem – úgy hívják, hogy keresztény kultúra – mondta Orbán Viktor a Veszprémi 7 Nap városi hetilapnak. A miniszterelnök az ENSZ-jelentés kapcsán kijelentette: az európai színtér után az ENSZ fórumain is el kell mondani, hogy Magyarország szerint a migráció veszélyes dolog, azt nem bátorítani, hanem inkább fékezni kell. "Ahelyett, hogy nagy néptömegeket mozgatnánk egyik helyről a másikra, arra kell fordítani az erőinket, hogy mindenkinek ott segítsünk, ahol született, és mindenkinek legyen lehetősége emberhez méltó életet élni a saját országában" – fogalmazott.

Egyetlen ellenzéki párt sem éri el a 10 százalékot

A Századvég legfrissebb pártpreferencia-kutatása alapján a kormányzó pártok őrzik vezető pozíciójukat. A megkérdezettek 35 százaléka voksolna a Fidesz–KDNP-re egy most vasárnap tartandó parlamenti választáson, a teljes népesség körében. A Századvég mérései során először fordul elő az LMP megalakulása óta, hogy a párt – a Jobbikkal holtversenyben – a második helyre jön fel a teljes népességen belül, mindkét párt támogatottsága 8 százalék. Az MSZP–Párbeszéd 7 százalékon, a DK 6 százalékon áll, az Együttre a válaszadók 1 százaléka szavazna. Más pártok támogatottsága 5 százalék.

Soros embere áll az ENSZ migránspárti politikája mögött

Az ENSZ által kiadott migrációs vitaindító anyagban kikérték a bevándorláspárti ENSZ-főtitkár véleményét is. A főtitkár nevében Louise Arbour, a migrációért felelős különleges képviselő készített egy dokumentumot, melynek címe igencsak beszédes: "Tegyük a migrációt mindenkinek hasznossá”. Arbour álláspontja szerint a migráció népszerűsítésére, annak pozitív hatásainak sulykolására van szükség, a bevándorlást tehát nem szabad fenyegetésként kezelni. Mindemellett segíteni kell a migránsok családegyesítését, az eddig meghozott biztonsági intézkedések pedig aggodalomra adnak okot, melyek veszélyeztetik a migránsok biztonságát. A kanadai származású Louise Arbour korábban a Soros György által pénzelt, brüsszeli székhelyű Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója volt. Ennek a kríziscsoportnak a pénzügyi hátterét a mai napig a Nyílt Társadalom Alapítvány biztosítja. Soros jelenleg is a Nemzetközi Kríziscsoport igazgatóságának tagja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére