Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lövöldözés történt Floridában, baloldali lehetett a tömeggyilkos

Forisek Ádám

2018.02.15. 06:45

Legkevesebb 17 halottja van annak a lövöldözésnek, amely szerdán délután történt egy floridai középiskolában - adta hírül a rendõrség.
PARKLAND, 6:45

Szerdán délután lövöldözés volt egy floridai középiskolában. Legkevesebb 17 halott van – adta hírül a rendőrség.

A Fort Lauderdale városától északra fekvő Parkland iskolájának környékén lövöldözés történt szerda délután az MTI szerint. A tömeggyilkosságot az iskola egy volt diákja, a 19 esztendős Nikolas Cruz követte el. A tettest a rendőrség emberei nem sokkal később letartóztatták, a fiatal nem tanúsított ellenállást.

Scott Israel, Broward megye seriffje szerint Cruzt magaviselete miatt kicsapták a parklandi iskolából.

A lövöldözés során 15 ember a helyszínen életét vesztette, ketten pedig azután, hogy kórházba kerültek. Tizenhét embert továbbra is kórházban ápolnak, három ember életveszélyes állapotban van. Az elkövetőt is el kellett látni, ám a kórházból hamar előzetes letartóztatásba került.

Amit tudni lehet a lövöldözőről

A floridai nyilvántartás szerint Cruz a Demokrata Párt regisztrált szavazója volt. Egyes híresztelések szerint közösségi oldalain szíriai ellenállók csoportjait követte, Instagramján rendszeresen posztolt nyugtalanító képeket, melyeken késekkel, lőfegyverekkel pózolt, maszkban.

Volt iskolatársai szerint Cruz mindig is problémás gyereknek számított, aki rajongott a fegyverekért.

Cruz volt matematikatanára, Jim Gard szerint a fiút már a múltban is veszélyesnek értékelték, hiszen többször is megfenyegette iskolatársait, és állítólag tavaly már arról is döntöttek, hogy nem engedik be az iskola területére hátizsákkal.

(MTI, Fox News)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére