Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik István: A bevándorláspárti és agresszív ellenzék ígérgetése hiteltelen

Vincze Viktor Attila

2018.02.01. 16:28

Az a hiteltelen baloldali ellenzék hazudik a kormányzatról, amely 2002 és 2010 között sokszor bebizonyította, hogy nem tartja be az ígéreteit, ellopja közpénzt és csõdbe viszi az országot - mondta a 888.hu-nak nyilatkozva Hollik István. A Fidesz-KDNP Budapest 1-es számú országgyûlési egyéni választókerületének a képviselõjelöltje szerint az ellenzék jelöltjeinek semmi sem drága a hatalom megszerzéséért cserébe. Ezért például az áprilisi választásig számítani lehet a Soros által pénzelt anarchista utcai akciók megszaporodására is.

888.hu: Nagyban zajlik már a választási kampány. Az ön személyes választókerületi tapasztalatai alapján milyen lesz a 2018-as kampányküzdelem?

Hollik István: Az ellenzék azzal kezdi most a kampányát, amivel a 2014-est befejezte: hazudozással. Itt a Belvárosban Fekete-Győr András már az első megszólalásával bebizonyította, hogy fogalma sincs a választókerület ügyes-bajos dolgairól. Azt állította, hogy nagyon sok önkormányzati lakás van, amit nem hasznosít megfelelően az önkormányzat. Ez a tények tekintetében nem felel meg a valóságnak, mert csak néhány önkormányzati ingatlan van valóban kihasználatlanul, ezek viszont a legtöbb esetben nem lakások, hanem garázsok és pincék. Juhász Péter viszont még rajta is túltesz. Személyében egy olyan politikusról van szó, aki két év önkormányzati képviselőség után egyszerűen cserben hagyta az V. kerületet. Juhász azért lépett le az önkormányzattól, mert pártelnökként több pénzt kereshetett. Kétéves önkormányzati tevékenysége során alig járt testületi ülésre, és egyetlen javaslata volt csupán: a Duna belvárosi szakaszán az önkormányzat létesítsen kutyaúsztatót. Azt nem tudom, hogy Juhász Péter vállalta volna-e az elsodródó házi kedvencek kifogását a Csepel-szigetnél. Ez a „javaslat” is jól mutatja, hogy fogalma sincs az itt élők valódi problémáiról. Nem túlzás azt állítani, hogy a legrosszabb dolog, ami a belvárossal történhetne az az lenne, ha Juhász Péter lenne itt az országgyűlési képviselő. Juhász támogatja a könnyű drogok legalizációját és kiállt a bevándorlás mellett. 2015. szeptember 21-én azt mondta, hogy tízezer embert azonnal be kellene fogadnia Magyarországnak, és a bevándorlók számát később növelni is kell. Juhász Péter tehát úgy tenné drogtanyává a városrészt, hogy közben migránsok ezreit is befogadná. Erre viszont a történelmi belvárosban élőknek biztos nincs szükségük.

888.hu: Mit jelez az a kényszeres pótcselekvés, amit Juhász Péter a Kálvin téri metróban letelepedett hajléktalanokkal való teátrális együtt alvással valósított meg? Mennyire hiteles egy ilyen választási kampányakció?

Hollik István: Juhász Péter mindenre képes a hatalomért és a pénzért. Ha kell, akkor olyan maffiózók, mint Portik Tamás titkárnőjével tart kapcsolatot, ha kell, akkor a marihuána legalizációjáért küzd. Ha kell, akkor a nemzeti ünnepeinket zavarja meg füttyögéssel. Ha kell, ordibál, ha kell, sajtótájékoztatót zavar meg. Mindig rombol, sohasem épít. A célja az, hogy fölhívja magára a figyelmet. Csak a helyzet az, hogy Juhász Péter pályát tévesztett, mert azt a valóságshow-kban kell. Ellentétben vele számunkra a politika a magyar emberek érdekeinek a képviseletéről szól. Nekünk Magyarország az első, neki a 8 másodpercnyi hírnév. A Kálvin téren előadott akciója azért különösen hiteltelen, mert belvárosi képviselőként egyáltalán nem foglalkozott ezzel az üggyel. Miért nem tett annak idején semmit a helyzet megoldásáért? Ezek után nem kell csodálkoznunk, hogy a hajléktalanok elhajtották őt a helyszínről.

888.hu: Az ellenzék az ígéretcunami és fenyegetések vegyes keverékével próbálja meg elnyerni a szavazók voksait. Például abszurd módon most azok a szocik ígérik a 13. havi nyugdíj „visszaállítását”, akik annak idején eltörölték azt. Mennyire hiteles az, amit az ellenzék mond?

Hollik István: Az ellenzék ígérgetése teljesen hiteltelen. Ezt csinálták 2002-ben, aztán megtapasztalhattuk, hogy mihez is vezetett a szocialisták ígérgetése 2002 és 2010 között: az ígéreteiket nem tartották be, viszont ellopták a közvagyont, csődbe vitték az országot és több százezer embert tettek munkanélkülivé. Ez lett az eredménye a szocialista ígérgetésnek. Felháborító, hogy például Juhász Péter büszkén állítja pártjának miniszterelnök-jelöltjéről, Szigetvári Viktorról, hogy szerinte azért ő legjobb jelölt, mert látott már belülről működő kormányzatot. Szigetvári Viktor valóban látott kormányzást belülről, csak éppen az elmúlt harminc év legfelháborítóbb, legkorruptabb kormányzását. Szigetvári annak a Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek a kabinetfőnöke volt, aki 2006. október 23-án a tüntető tömegbe lövetett. Én erre Juhász Péter helyében nem lennék ennyire büszke.

888.hu: A hajdanán a parlamenti irodájában táncikáló volt szocialista miniszterelnök, most a DK-t vezető Gyurcsány Ferenc a napokban azt a fenyegetést tette közzé, hogy az ellenzék győzelme esetén minden jelenlegi közalkalmazott és köztisztviselő egy politikai számonkérő bizottság elé kerül majd, amely megvizsgálja, hogy el kell-e ítélni az adott személyt az "Orbán-diktatúrával" való együttműködése miatt. Miért játszik Gyurcsány a szavazók megfélemlítésére? Helyes dolog ez egy demokráciában?

Hollik István: A Fidesz és a KDNP politikájának alapja az együttműködés. 2010-ben megállapodtunk az idősekkel arról, hogy megőrizzük a nyugdíjak vásárlóértékét. Hála Istennek ennél egy picit többet is sikerült elérnünk, a nyugdíjemelések feletti nyugdíjprémiummal. Ugyanígy a vállalkozásokkal, a gazdaság szereplőivel leülve megegyeztünk abban, hogy a kormány csökkenti a szociális hozzájárulási adót. Ezért cserébe viszont a munkaadók béreket fognak emelni. Mi tehát úgy véljük, hogy csak az a politika lehet jó a magyar embereknek, amely az együttműködésen alapszik. Ezzel szemben Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként kioktatott és fenyegetett. „El lehet innen menni, kérem” – ahogy ő fogalmazott. A szocialisták soha nem az együttműködésre, hanem mindig a megfélemlítésre, a félelemkeltésre alapozták a politikájukat. Gyurcsány Ferenc tehát csak azt csinálja, amit korábban: megpróbálja a magyart a magyar ellen uszítani.

888.hu: Várható, hogy a Soros által pénzelt Gulyás Márton-féle anarchista akciók megszaporodnak még a kampány hátralevő részében?

Hollik István: Az erőszakos, anarchista jellegű megnyilvánulások a múltban sem voltak elfogadhatóak és a jövőben sem lesznek azok. A törvényeket mindenkinek be kell tartania és senkit sem mentesíthet az a törvények betartása alól, hogy nem ért egyet a kormánnyal. Én arra számítok az elkövetkező két hónapban, hogy anarchista performance-ok száma meg fog nőni. Ugyanis Gulyás Mártonék egyszerűen nem képesek másra, csak erre. Ettől várják a sikert. Még nem jöttek rá, hogy a rombolással nem lehet építeni. Márpedig a választás mindig arról szól, hogy milyen országot akarunk építeni magunknak. Mi egy keresztény Magyarországot akarunk.

888.hu: Valamilyen ismeretlen okból kifolyólag a ballib ellenzék politikai megmondóemberei rendszeresen előállnak egy olyan – csak saját maguk által támogatott – nyílt levéllel vagy valamilyen aláírásgyűjtő akcióval, amire hivatkozva aztán remélik, megbuktatható lesz majd egyszer az Orbán-kormány. A legutóbbi „nyílt leves” ellenzéki akcióban 26 Sorost és Simicskát kiszolgáló ballib „értelmiségi” ismételten mindenkit felszólított a nagy választási összefogásra. Van bármilyen értelme egy ilyen akciónak?

Hollik István: Velük ellentétben mi elsősorban nem azok ellen harcolunk, akik velünk szemben állnak, hanem azokért harcolunk, akik a hátunk mögött vannak, akiket mi képviselünk. Az ellenzékkel az a baj, hogy nem tud valódi alternatívát felmutatni a Fidesznek a családokat, munkavállalókat és időseket is támogató politikájával szemben. Csak a rombolás és a mindenre nemet mondás az ellenzék politikája. Ez viszont nem lehet sikeres. És ez a megállapítás az őket támogató értelmiségre is igaz. Két típusú értelmiségi van: az egyik az, aki azt állítja, hogy a kritikai attitűd a legfontosabb. Ha tudunk kritizálni, akkor értelmiségiek vagyunk. A másik ezzel szemben azt mondja: az értelmiséginek – jelentsen ez bármit is – ne csupán kritikája legyen, sokkal inkább válaszai! Az említett 26 aláíró egyértelműen az első kategóriába sorolható. Ez a nyílt levelesdi és aláírósdi szintén a nemek politikája. Az ellenzékkel és az akcióikkal szemben mi viszont igent mondunk a magyar emberek akaratára. Mi igent mondtunk arra, hogy mi magunk dönthessünk a sorsunkról. Az elmúlt hét évben Magyarország és a magyar emberek szabadon dönthettek a saját sorsukról, és meg is védték azt a szabadságukat, amit 2010 után újra kiharcoltunk magunknak. Ezzel a szabadsággal pedig jól éltünk. Ennek köszönhető, hogy jelentősen nőttek a bérek, jelentősen emelkedett a munkából élők száma, megnőttek a családtámogatások és egyre többen veszik igénybe az otthonteremtési programot. A magyar emberek tehát igent mondtak az előttük álló lehetőségre és megragadták azt. Nekünk pedig kötelességünk ezeket az eredményeket megvédeni. Írjon bármilyen balliberális értelmiségi bármilyen levelet is, ezek a magyar emberek sikerei. Mi pedig meg fogjuk védeni a 2018-as választáson az eredményeinket Simicska Lajostól és Soros Györgytől is.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére