Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.01.30. 07:59

Indítsd velünk a napot, ezek a reggel legfontosabb hírei!
Bécsben tárgyal Orbán Viktor

Ma találkozik Bécsben Orbán Viktor az osztrák kancellárral, Sebastian Kurzcal. A magyar miniszterelnök emellett az FPÖ-s Heinz-Christian Strache alkancellárral is tárgyalást folytat. A megbeszélések középpontjában a hírek szerint a migráció kérdése lesz. Ahogyan azt megírtuk, Orbán Viktor tegnap vonattal utazott az osztrák fővárosba, ahonnan egy videóüzenettel is jelentkezett.

Előzetesben ülő politikust indíthat az MSZP

A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő szocialista politikus befutó helyre kerülhet az MSZP választási listáján, emellett komoly esély mutatkozik rá, hogy Szombathelyen egyéni képviselőjelöltként is elindítják. Gyurcsány Ferenc és Botka László egykori ügyvédjét a tervek szerint a „fasizálódó Orbán-rendszer üldözöttjeként” próbálják majd eladni a választóknak a szocialisták.

Brüsszel sarokba szorítaná Lengyelországot

Mihamarabb napirendre kellene tűzni az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti, Lengyelországgal szemben megindított eljárás ügyét a tagországok kormányait tömörítő tanácsban – áll az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) hétfői ülésén elfogadott határozattervezetben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére