Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jótékonykodott a muszlim bûnözõ, ezért mégsem toloncolják ki

Sümeghi Lóránt

2017.10.31. 13:58

Az eredetileg eritreai gyökerekkel rendelkezõ, ám Szaúd-Arábiában világra jött bevándorlót hiába ítélték többéves börtönbüntetésre Nagy-Britanniában, a vele rokonszenvezõ, menedékkérelmekkel foglalkozó bírónõ megtagadta a bûnözõ Eritreába való kitoloncolását a "jó magaviseletére" és a "jótékony tevékenységére" hivatkozva.
LONDON, 13:58

Az eredetileg eritreai gyökerekkel rendelkező, ám Szaúd-Arábiában világra jött bevándorlót hiába ítélték többéves börtönbüntetésre Nagy-Britanniában, a vele rokonszenvező, menedékkérelmekkel foglalkozó bírónő megtagadta a bűnöző Eritreába való kitoloncolását a "jó magaviseletére" és a "jótékony tevékenységére" hivatkozva.

A Thomas Girmay névre hallgató szaúdi bevándorlót 2004-ben 11 évnyi börtönbüntetésre ítélték, miután egy bűnbanda tagjaként részt vett egy masszőr megkéselésében és megfojtásában.

Ezt követően 2009-ben Girmay meg is kapta a brit államtól a hivatalos kitoloncolási eljárásának kezdeményezéséről szóló papírokat, melyek – lévén, hogy a bűnöző eritreai édesanyával rendelkezett –Szaúd-Arábia helyett Eritreába száműzték volna. Csakhogy

a Girmayt érintő kitoloncolási eljárás egészen 2013-ig elhúzódott, melyet végül az őt képviselő ügyvédek meg is támadtak.

Így érte el Girmay, hogy a börtönbüntetésének letöltését követően se kerüljön sor a kitoloncolására. Ügyét segítette egy Nadine Finch nevű, menedékkérelmekkel foglalkozó bírónő, aki elismerően beszélt a bűnözőről, kiemelte, hogy Girmay "jótékony tevékenysége", "jó magaviselete" és "rendezett, beilleszkedést megcélzó jövőbeni tervei" miatt eltekint az Eritreába való kitoloncolási eljárás újbóli megkezdésétől.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére