Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2017.10.13. 19:59

Orbán Viktor Pozsonyban tárgyalt; Bernd Storck alatt már forró a talaj; Egy muszlim férfi pedig késeléssel akarta bebizonyítani, mennyire szereti a barátnõjét. Ezek voltak a nap legérdekesebb hírei!
Orbán Viktor Pozsonyban tárgyalt

A miniszterelnök az élelmiszerek kettős termékminősége gyakorlatának megszüntetéséért rendezett uniós és V4-es találkozót követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy lehangoló az a kisszerűség, amellyel a nagy, nemzetközi cégek átverik a közép-európai fogyasztókat. Orbán Viktor szerint a gazdagság és a nagyvonalúság nem feltétlenül jár együtt, hiszen Európa leggazdagabb cégei tévesztik meg a fogyasztókat. A kormányfő hangsúlyozta, hogy az ügy nem speciálisan csak magyar vagy közép-európai, Jean-Claude Juncker ezért hozta szóba az EU helyzetéről szóló beszédében. Orbán Viktor üdvözölte az Európai Bizottság elnökének gondolatát, amely szerint nem lehetnek másodrendű fogyasztók Európában.

Bernd Storck alatt már forró a talaj

Hiába a Feröer elleni győzelem, az összességében csalódáskeltő VB-selejtezős szereplés miatt minden jel szerint mennie kell Bernd Storcknak. Sajtóhírek szerint a posztra a legesélyesebb a Honvéddal bajnoki címet nyerő olasz Marco Rossi, aki jelenleg a Dunaszerdahely edzője. Rossi mellett Szabics Imre, Bölöni László, Herczeg András, László Csaba, Lőw Zsolt, Paolo Sousa és Szélesi Zoltán esélyes még. Az MLSZ kedden dönt arról, mi legyen Stockkal. 

Egy muszlim férfi késeléssel akarta bebizonyítani, hogy mennyire szereti a barátnőjét

Bíróság elé kellett állnia a 21 éves Ummariyat Mirzának, amiért késes terrortámadást akart végrehajtani Nagy-Britanniában. A terrorcselekmény előkészületével vádolt férfi a merénylettel akarta levenni a lábáról menyasszonyát, ugyanis az eltervezett támadás előtt arról vitatkoztak, melyikük a radikálisabb muszlim. Mirza az egyik helyi boltban vásárolt egy vadászkést, amivel otthon gyakorolhatta, hogyan ölje meg az utcán sétáló ártatlan embereket.
A mostani tárgyaláson a bíró nem hozott ítéletet, a tárgyalás folytatódik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére