Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

És megírták: a Political Capital szerint Oroszország beavatkozik a magyar választásokba

888.hu

2017.10.12. 16:58

Már elõre próbálják megmagyarázni a bizonyítványt.

A Gyurcsány-kormány idejében 192 millió közpénzzel kitömött Political Capital (amely az objektivitás jegyében nyíltan szorgalmazza a Jobbik és a baloldal összefogását) 2017 októberében megpróbálja meglovagolni az amerikai liberális trendvonatot, és ennek jegyében a közelgő parlamenti választásokat befolyásoló orosz hackerekről értekezik.

A fake news vonatán robogó baloldali elemzők a várható szoci bukást a fejlettnyugattól átvett hamis érvekkel próbálják megideologizálni. Magyar részről (mert ez egy nemzetközi kooperációban készített tanulmány – az ész megáll!) Győri Lóránt és Krekó Péter a várható bukás okaként az orosz hackereket jelölik meg. Hogy még tudományosabbnak és függetlenebbnek tűnjön a tanulmány, ők ezeket „zombihálózatoknak” vagy „botneteknek” nevezik.

Az angol nyelvű írás beharangozójában a "szakértők" felvezetik, hogy a német és francia választások rámutattak arra, hogy egyrészt a Kreml tényleg megpróbált hatást gyakorolni a szavazásokra, másrészt a befolyásolási kísérlet könnyedén kivédhető kellő politikai akarat birtokában.

Ha jól értem a bevezetőt, akkor Krekóék a nyugati sablont akarják ráhúzni a cseh, az osztrák és a magyar választásokra. Arról már nem tesznek említést, hogy mindhárom országban masszív jobboldali győzelem várható, és mindhárom országban masszív szélsőbalos és liberális  lejáratókampányt kell túlélniük a jobboldali jelölteknek (az osztrák jobboldal jelöltjének a lejáratásáról itt írtunk bővebben).

A tanulmány elolvasása teljesen fölösleges, hiszen Trump győzelme óta a liberális őrület térvesztését az orosz befolyással magyarázzák. Fogadni mernék egy csapat muzulmán tevehajcsárban, hogy a 444-Index bűvkörében élők pár órán belül már az elcsalt választásokról álmodoznak – természetesen a független elemzőközpont "tanulmányára" hivatkozva.

A Political Capital orosz hírszerzők közelében

A több százmillió forinttal kitömött Political Capital a hőskorában a polgári titkosszolgálatokba bolgároknak álcázott orosz hírszerzők épültek be.  A Gyurcsány-kormány idején Krekóék a baloldali narratívát ideologizálták meg. Minden héten leírták, elmondták, kielemezték, közhírré tették, hogy jön a Jobbik, jönnek a fasiszták, egyre inkább tör előre a szélsőjobb, már a Fidesz is szélsőjobbos. A Political Capital a hazafiságot a fasizmussal tette egyenértékűvé, míg 2017-re eljutottak oda, hogy folyamatosan rettegnek az oroszoktól és a Jobbikkal való baloldali összefogást szorgalmazzák.

Ezért kár elolvasni ezt az elemzést!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére