Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.10.09. 19:59

Orbán: Európában ma kétfajta ország létezik; Brüsszel bárkinek fizet a migránsválság miatt, csak a magyaroknak nem; Kurz szerint Strache a legfõbb ellenfele. Az este legfontosabb hírei a 888-on!
Orbán: Európában ma kétfajta ország létezik

A kormányfő hétfőn, a rendőrség állományába kinevezett 227 tiszthelyettes ünnepélyes eskütételén és a rendőrség új szolgálati gépjárműveinek szemléjén elmondta: Európában ma kétfajta ország létezik: ahol biztonságos az élet, és ahol nem az; "Magyarország a legbiztonságosabbak egyike, köszönhetően jó rendőreinek".

Brüsszel bárkinek fizet a migránsválság miatt, csak a magyaroknak nem

Natasha Bertaud bizottsági szóvivő hétfői brüsszeli sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az Európai Bizottság kész megvizsgálni, ha a migrációs nyomás okozta megnövekedett kiadások miatt újabb segítségre irányuló kérés érkezik tagállamoktól, de a magyar miniszterelnök által szóvá tett határvédelmi kiadások felét továbbra sem hajlandóak folyósítani.

Kurz szerint Strache a legfőbb ellenfele

Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter egy vasárnapi tévévitában azt mondta: az FPÖ kimagasló eredményt fog elérni. Az osztrák közvélemény-kutatások szerint is komoly erő az FPÖ; az ÖVP és az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) között elmérgesedett sárdobálásból az FPÖ kerülhet ki nevető harmadikként.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére