Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Negyven év, és a muszlimok átveszik a hatalmat Európában

Forisek Ádám

2017.09.29. 19:24

Tekintve a jelenlegi demográfiai változásokat, két generáció múlva már a fehér lakosság lesz kisebbségben Európában.
PÁRIZS, 19:24

Tekintve a jelenlegi demográfiai változásokat, két generáció múlva már a fehér lakosság lesz kisebbségben Európában.

A sötét képet Charles Gave francia közgazdász és politikai kommentátor festette Európáról saját kutatóintézetének, az Institute des Libertes honlapján. Mint mondta, nem lepődne meg azon, ha politikailag inkorrekt véleménye miatt lejáratókampány indulna ellene vagy egyenesen cenzúráznák meglátásait.

Kutatásában elsősorban Franciaországra koncentrál, és a következtetéseit születési mutatókra alapozza:

Míg a fehér lakosság átlagosan 1,4 gyermeket vállal családonként, addig a muszlimoknál ez a szám 3,4-4 gyerek. Franciaországban jelenleg 67 millió ember él, ennek valószínűleg 10 százaléka muszlim – azaz mintegy 6,7 millió ember.

Ezen változásokból következik természetesen az, hogy Franciaországban 2057-re már muzulmán többség lesz, de ez a trend nem csak a franciákra korlátozódik:

Maximum 40 év múlva a lakosság többsége muszlim lesz Ausztriában, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban, Belgiumban és Hollandiában. És ezek nem előrejelzések, hanem kalkulációk.”

Hogy mégis miképp kell elképzelni a liberalizmust és a szólás szabadságát egy muszlim Európában, Charles Gave nem tudta megmondani.

A nemzetközi GateStone Institute vizsgálata szerint 40 évnél kicsit tovább fog tartani a megjósolt demográfiai változás, ám a muszlim közösség erősödését ők sem tagadták.

Kettő vagy három generációval ezelőtt több tízmillió ember járt templomba és dicsőítette Jézus Krisztust. Mára már semmi nem maradt ebből. Egész Európa elfordult a keresztény vallástól”

– nyilatkozta a Gatestone egyik munkatársa.

Kiemelte, hogy a társadalmi válságot a "dekrisztianizációval" párhuzamosan az abortuszlobbi hihetetlenül erős jelenléte is magyarázza.

Nyersen megfogalmazva, az európaiak nem vállalnak gyereket. És ennek semmi köze az iszlámhoz, ezt saját maguk alakították így.” 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére