Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kvótarendszer beavatkozás a tagállamok alapjogaiba

Bertha László

2017.09.21. 06:58

A kvótarendszer önmagában nem megoldás a bevándorlási válságra - jelentette ki Tobias Zech, a CSU szövetségi parlamenti képviselõje.
BUDAPEST/BERLIN, 06:58

A kvótarendszer önmagában nem megoldás a bevándorlási válságra — jelentette ki Tobias Zech, a CSU szövetségi parlamenti képviselője.

A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa a Magyar Hírlapnak adott interjúban elmondta, hogy Magyarország fontos partnere Németországnak, így a német kampányban inkább az ország problémáival kellene foglalkozni, nem pedig Orbán Viktorral. Tobias Zech szerint jogsértő lenne, ha az uniós források csökkentésével fenyegetnék Magyarországot kvótaügyben.

A Bundestag-képviselő szerint a bevándorlási válságra összeurópai választ kell adni, amely támogatásra lel az Európai Tanácsban és az Európai Parlamentben is.

Ha menekültkvótákat vezetünk be, a következményekre is gondolnunk kell: beavatkoznánk a tagállamok alapjogaiba, korlátozni kellene az emberek szabad mozgását, és szigorúbb ellenőrzésre lenne szükség a tagállamok határain.”

– jelentette ki.

Tobias Zech beszélt arról is, hogy Németországban szükség van egy felső határra a menedékkérők befogadásában. Az ország gazdasága ugyanis szerinte nem tud „határtalan számú” embert befogadni:

Szükség van a felső határra. A német gazdaság nem tud határtalan számú embert befogadni. Kétszázezer ember, az hihetetlenül sok. Ezen kívül tudnunk kell, ki lép be az országba. Felelősek vagyunk a lakosság védelméért, ebben következetesnek kell lennünk.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére