Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.09.04. 19:59

Seehofer: támogatom Orbán Viktor lépését; Összegyûlt a szükséges aláírás Soros György ellen; Dél-Korea válaszolt: ballisztikus rakétát teszteltek a hadgyakorlaton. A nap legfontosabb hírei.
Seehofer: támogatom Orbán Viktor lépését

A bajor miniszterelnök támogatja Orbán Viktor azon lépését, hogy benyújtotta a számlát Brüsszelnek. Mint arról korábban írtunk, a magyar miniszterelnök levélben fordult az Európai Bizottság elnökéhez, Jean-Claude Junckerhez, hogy a brüsszeli testület 50 százalékban járuljon hozzá Európa határainak a védelméhez. Seehofer elmondta: "éppen azokat bírálják nálunk, akik segítettek nekünk, vagyis különösen Magyarországot, ezért azt mondom, érthető, hogy Orbán benyújtotta a számlát.” A politikus szerint a magyar kormány lépése sikeresen hozzájárult a balkáni útvonal lezárásához.

Összegyűlt a szükséges aláírás Soros György ellen

A szükséges százezer helyett közel 130 ezer aláírás gyűlt össze az Egyesült Államokban Soros György milliárdos ellen. Az idős agitátor ellen a petitions.whitehouse.gov oldalon indítottak aláírásgyűjtést, melyben arra kérik a szövetségi kormányt, hogy lépjen fel Sorossal szemben, aki szándékosan és szisztematikusan próbál lázadást szítani az Egyesült Államokban. A petíció a Fehér Házon keresztül arra szólítja fel az amerikai igazságügyi minisztériumot, hogy haladéktalanul deklarálja: Soros György és a neki dolgozó személyek belföldi terroristák. A hatályos törvények szerint a Fehér Ház kénytelen lesz lépni valamit az ügyben.

Dél-Korea válaszolt: ballisztikus rakétát teszteltek a hadgyakorlaton

Tovább éleződik a feszültség a Távol-Keleten. A dél-koreai hadsereg vezérkara hétfő reggel bejelentette, hogy a vasárnapi észak-koreai atomrobbantásra válaszul kilőttek egy ballisztikus rakétát, amely a tengerbe csapódott. A vezérkar beszámolt arról, hogy a rakétateszt sikeres volt, hiszen a rakéták eltalálták a Japán-tengeren felállított célpontokat. A legutóbbi hadgyakorlaton csak a dél-koreai fegyveres erők vettek részt, de a közlemény szerint újabb közös gyakorlatokra készülnek az amerikai hadsereggel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére