Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.08.23. 19:58

Lássuk, melyek voltak a nap legfontosabb hírei!
Az MSZP-t már az sem érdekli, hogy Vona vérig sértette a nyugdíjasokat

Gúr Nándor MSZP-alelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján lényegében érzékeltette, a pártot nem érdekli az, hogy a Jobbik elnöke szabadidejében nyugdíjasokat sérteget. Ennek fényében arra a kérdésre, hogy mi a véleménye az MSZP-nek a Jobbik-elnök nyugdíjasokat érintő kijelentéséről, bocsánatot kell-e kérnie Vona Gábornak ebben az ügyben, Gúr Nándor azt mondta: az MSZP nem más pártokkal foglalkozik.

Az antirasszista, szélsőbaloldali csoportok rövid úton eljutottak oda, hogy megrongálják Kolumbusz Kristóf emlékművét. A tettükről közzétettek egy videót is, ahol történelmileg téves, zagyva állítások között arról magyaráztak, hogy George Washington és Kolumbusz Kristóf valóban népirtó terroristák voltak, és a fehér felsőbbrendűséget hirdették.

Kurt Volker, az USA Ukrajnával kapcsolatos tárgyalásokért felelős különleges képviselője kedden első ízben tárgyalt Minszkben az orosz elnöki hivatal képviselőjével. A megbeszélés után kijelentette, hogy az Egyesült Államok maradéktalanul támogatja, hogy a tűzszünet egybeessen a tanévkezdettel. A tervről Németország, Franciaország, Ukrajna és Oroszország részvételével folynak a tárgyalások.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére