Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kurz keményen fog fellépni az erõszak ellen

Pörge Béla

2017.08.06. 12:28

Amennyiben õsszel az ÖVP nyeri a választásokat Ausztriában, akkor komoly szigorítások várhatóak majd az igazságszolgáltatás területén.
BÉCS, 12:28

Amennyiben ősszel az ÖVP nyeri a választásokat Ausztriában, akkor komoly szigorítások várhatóak majd az igazságszolgáltatás területén.

Sebastian Kurz az Österreich című osztrák lapnak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy milyen szigorításokat tervez, és hogy az ÖVP mikor mutatja be a választási programját.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az SPÖ már bemutatta a programját. Az ÖVP még nem, de vélhetően nem kell már rá sokat várni, Kurz szeptemberre ígérte a programot, melynek legfontosabb elemei a gazdaság, a bevándorlás és a biztonság lesznek.

A biztonsággal kapcsolatban érdemes kiemelni, hogy Kurz azt tervezi, hogy jóval szigorúbb büntetést szabjanak ki nemi erőszakért és szexuális zaklatásért.

A hat hónap büntetés a nemi erőszakért elfogadhatatlan, jobban meg kell védenünk a gyermekeinket és a nőket az ilyen bűncselekményektől"

— fogalmazott a külügyminiszter, majd hozzátette:

jelenleg hatalmas az aránytalanság a nemi erőszak súlya és a büntetési tételek között."

Az interjúból kiderült az is, hogy az ÖVP szeptember kezdi majd meg a kampányát. Az osztrák parlamenti választásokra október 15-én kerül majd sor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére