Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ciprust sem kímélik a migránsok

Bertha László

2017.07.25. 23:38

Újabb útvonalon lephetik el az illegális bevándorlók Európát. A ciprusi parti õrség legutóbb 143 migránsra bukkant egy hajó fedélzetén.
NICOSIA, 23:38

Újabb útvonalon lephetik el az illegális bevándorlók Európát. A ciprusi parti őrség legutóbb 143 migránsra bukkant egy hajó fedélzetén.

A migránsokkal teli hajó Törökországból tartott a szigetországba, a ciprusi parti őrség azonban Pomos közelében lekapcsolta őket, majd Latsi kikötőjébe szállította a hajón tartózkodókat.

Az elfogott migránsok többsége szíriainak vallotta magát, és feltehetőleg a ciprusi főváros nyugati részén található befogadóállomásra kerülnek. A hajón összesen 143 illegális bevándorló – köztük 50 kiskorú – tartózkodott.

Jelenleg óriási nyomás nehezedik Olaszországra az Észak-Afrikából érkező bevándorlás miatt, azonban szakértők szerint az embercsempészek új, alternatív útvonalakat keresnek; a ciprusi lehet az egyik közülük – írja a Zuerst! nevű német lap.

Az elmúlt hat hónapban mintegy 390 bevándorló érkezett a szigetországba – legalábbis az ENSZ hivatalos statisztikái szerint.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére