Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs itt semmi látnivaló, csak az exkommunisták ismét demokráciaféltõvé léptek elõ

888.hu

2017.07.18. 11:58

A Heti Válasz megszerzett egy 28 oldalas levelet, amelyet megrögzött Orbán-ellenes "demokráciaféltõk" írtak a budapesti izraeli nagykövet megtévesztésére.

A Heti Válasz szerint egy szűk körű magántalálkozón egy 28 oldalas „proklamációban” igyekezett meggyőzni Josszi Amrani izraeli nagykövetet és rajta keresztül Benjámin Netanjahu miniszterelnököt a Soros Györgyös kampány antiszemita felhangjairól és az újjáéledő horthyzmusról a Heller Ágnes–Konrád György–Kovács M. Mária-féle ellenzéki kör.

Ugyanakkor azt is megtudták, hogy Helleréket zavarja, hogy egyesek „fideszesíteni” akarják a magyar zsidóságot. A szerzők más-más hangvételben és terjedelemben írják körül ugyanazt: szerintük a Soros Györgyös kampány egyértelműen antiszemita indulatokra játszik, a miniszterelnök Horthy-apológiája pedig vállalhatatlan.

A Budapestre akkreditált izraeli nagykövet baklövéséről már beszámoltunk, finoman szólva sem ez a karrierje csúcsa. Többek között Izraelből is kérdőre vonták a Konrádékkal bratyizó külügyért.

A demokráciaféltő kommunisták

Nos, ha valakik tényleg ártottak a hazai zsidóságnak, akkor azokat elsősorban a volt SZDSZ berkeiben kell keresni, hiszen olyan lejáratott figurák vették védelmükbe a magyarországi zsidókat, akik a többségi társadalom szemében semmilyen megbecsülésnek nem örvendtek, így az általuk felkarolni szándékozó kisebbség nívóját is lezüllesztették a saját szintjükre.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére