Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros szóvivõje is megszólalt plakát-ügyben

Horváth József György

2017.07.11. 19:28

Készüljetek: világrengetõ, demagógiában csicsegõ, és ellentmondásokban gazdag sivalkodás következik!

Európa legsötétebb óráit idézi a magyar kormány új, migrációellenes kampánya, amely Soros György képét használja plakátjain"

– állította Michael Vachon, a magyar származású üzletember szóvivője kedden a Reuters hírügynökségnek e-mailben eljuttatott közleményében.

A magyar kormány idegengyűlölete és a menekültek démonizálása Európa-ellenes"

– tette hozzá.

Vachon szerint a plakátkampány elferdíti a milliárdos migrációról vallott nézeteit. Vachon fantazmagóriának nevezte azt a feltételezést, hogy Soros támogatja az Európába özönlő menekültáradatot.

Soros migrációval kapcsolatos jelenlegi álláspontja az, hogy a nemzetközi közösségnek jobban kellene támogatnia a fejlődő országokat, amelyek ma a menekültek 89 százalékának adnak otthont"

– mondta Vachon.

Viszont így felmerül a kérdés, hogy Soros akkor miért pont a migránsok Európába jutását segítő szervezeteknek ad támogatást ahelyett, hogy pénzével a fejlődő országokat támogatná?

Ha ezt ő elvárja a nemzetközi közösségtől, akkor miért nem cselekszik így saját maga is?

Soros állításai ellentmondanak egymásnak, és ezt jól jelzi Vachon szövegelése is, aki a Reutersnek egy mondattal arrébb már bevallja, hogy Soros szerint Európának több százezer, teljesen átvilágított migránst kellene befogadnia egy módszeres ellenőrzési és áttelepítési folyamat keretében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére