Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kétségtelen, hogy Czeglédyé az aranyat rejtõ osztrák széf

Bertha László

2017.07.11. 06:58

Osztrák bírósági határozat is cáfolja Czeglédy Csaba egyik ügyvédjének állítását, miszerint nem a szocialista politikusé az a mintegy 10 millió forint értékû befektetési arany, amit egy ausztriai pénzintézet széfjében találtak.

A Magyar Idők információja szerint miután a hatóságok az osztrák eljárásjognak megfelelően meggyőződtek arról, hogy Czeglédy Csaba nevén van a széfszolgáltatás, osztrák bírósági határozat született arról, hogy végrehajtják a magyar ügyészség jogsegélykérelmét a Czeglédy-ügyben.

A lap úgy tudja, hogy a csalással gyanúsított szombathelyi politikustól le is foglalták a befektetési aranyat tartalmazó trezor kulcsát, emellett az a számla is a hatóság birtokába került, mely igazolja, Czeglédy fizette ki a trezornyitás díját.

Mindez cáfolja a politikus egyik ügyvédjének állítását, miszerint ügyfelének bármilyen széfben, itthon vagy külföldön vagyona lenne, és soha semmilyen befektetési aranyat nem vásárolt. A név nélkül nyilatkozó ügyvéd erről a Czeglédy érdekeltségébe tartozó baloldali portálnak, a Nyugat.hu-nak beszélt.

A Magyar Idők értesülése szerint a Czeglédy védelmét ellátó ügyvédek egyike Hankó Faragó Miklós, egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő. Az érintett ezt egyelőre nem erősítette meg.

Az MSZP-s Czeglédy Csaba és társai ellen bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt nyomoznak. Czeglédy az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több esetben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére