Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.07.07. 07:59

Magyarország sajnálja, hogy Nagy-Britannia távozik az EU-ból; Különbizottságot állít fel az Európai Parlament a terrorveszély miatt; Engdahl: az Európai Unió egy gittegylet.
Magyarország sajnálja, hogy Nagy-Britannia távozik az EU-ból

Szijjártó Péter a BBC televíziónak nyilatkozva kifejtette, hogy Nagy-Britannia kilépése nagy politikai és gazdasági veszteség az EU számára. A magyar külügyminiszter szerint Nagy-Britannia nagyon erőteljes hangú szereplője volt az Európa jövőjéről folyó vitának, és mi egyazon oldalon álltunk. A brit EU-tagság megszűnésével azonban a vita kiegyensúlyozatlanná válik, mivel az egyik tábor legerősebb hangú képviselője kiesik.

Különbizottságot állít fel az Európai Parlament a terrorveszély miatt

Az Európai Parlament képviselői strasbourgi plenáris ülésük csütörtöki, befejező napján különbizottság felállításáról döntöttek, amely az uniós terrorizmus elleni harc gyakorlati és jogi hiányosságait tárja fel. Az uniós parlament sajtóosztályának tájékoztatása szerint a különbizottság az európai terrorveszély mértékét elemzi majd, illetve feltárja azokat az esetleges hibákat, amelyek hozzájárulhattak az újabb terrortámadásokhoz.

Engdahl: az Európai Unió egy gittegylet

F. William Engdahl, világhírű stratégiai kockázatelemző, és számos bestseller könyv szerzője igen hosszú cikkében vette védelmébe a magyar miniszterelnököt. Engdahl szerint többek között orbitális képmutatás a nemzeti konzultációt szidni. A kockázatelemző úgy véli, az Európai Unió egy gittegylet, ahol Juncker és hét főkomisszárja dönti el, hogy mi a megfelelő a tagállamoknak. A magyar civiltörvény kapcsán Engdahl megjegyezte, hogy az Egyesült Államok ugyanezt a gyakorlatot követi, így érthetetlen egyesek felháborodása.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére