Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vonat alvázán jöttek volna a migránsok Magyarországra

Pörge Béla

2017.07.02. 14:08

Összesen 110-en próbálkoztak illegális határátlépéssel július elsõ napján, hárman ezt különösen veszélyes módon tették.

Egy belépő tehervonat alvázán megbújva jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra három illegális migráns — írja a rendőrség hivatalos honlapja.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a Szerbia irányából belépő tehervonat átkutatása során 2017. július 2-án 4 óra 50 perckor három külföldit tartóztattak fel a rendőrök. A magukat afgán és pakisztáni állampolgárnak valló férfiak a tehervagon alvázán megbújva próbáltak meg Magyarországra jutni.

Hercegszántó közigazgatási területén négy esetben összesen 30-an próbáltak az ország területére jutni szombaton. A csoportok tagjai magukat pakisztáni és szír állampolgárnak vallották.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A hatóságok Hercegszántó és Kelebia közigazgatási területén szombaton további öt esetben 77 migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére