Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így változik Európa: brit veteránok terrorellenes ligát hoznak létre

Sümeghi Lóránt

2017.07.02. 13:28

A több mint 8 ezer taggal büszkélkedõ "Veteránok a terror ellen" nevezetû mozgalom erõdemonstrációt is fog tartani augusztus 5-én annak érdekében, hogy felhívják a brit kormány figyelmét: az nem állapot, hogy mintegy háromezer potenciális dzsihadista él az országban.
LONDON, 13:28

A több mint 8 ezer taggal büszkélkedő "Veteránok a terror ellen" nevezetű mozgalom erődemonstrációt is fog tartani augusztus 5-én annak érdekében, hogy felhívják a brit kormány figyelmét: az nem állapot, hogy mintegy háromezer potenciális dzsihadista él az országban.

A szigetországban nemcsak a civilek, hanem már a veteránok is egyre ingerültebbek azzal kapcsolatban, hogy a politikai korrektség és lelkiismeret miatt az ország vezetése lényégében képtelen érdemi lépéseket eszközölni azért, hogy gyökerestül kiirtsa a szélsőséges muzulmánokat. Mint ismert, London muzulmán polgármestere például több ízben is botrányos, olykor relativizáló kijelentéseket tett a muszlim terror kapcsán, miszerint:

  • "a nagyvárosok velejárója az, hogy előfordulnak terrortámadások";
  • vagy "(polgármesterként) nem az én feladatom, hogy a londoni potenciális terroristákat felügyeljem."

Pontosan az efféle hozzáállásból lett elegük a brit veteránoknak, akik egész életükben azért harcoltak, hogy Nagy-Britannia biztonságosabb ország legyen. Ennek fényében pedig meg is alakult mozgalmuk, mely augusztus 5-én egy 30 ezer fős erődemonstrációt fog tartani Londonban.

Emellett felajánlották a brit hatóságoknak, hogy egy fegyverzetlen, ám határozott kiállású gárdát is létrehoznak, amely a rendőrség terrorellenes tevékenységét lenne hivatott segíteni, helyszíni biztosítás és a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése gyanánt.

A mozgalom álláspontja igen egyértelmű. Szerintük azokat a nem brit állampolgárságú egyéneket, akik terrorgyanúsak a hatóságok számára, ki kell toloncolni. És akik ugyanilyen gyanúba keveredtek, ám már rendelkeznek brit állampolgársággal, azokat maradéktalanul el kell látni egy-egy nyomkövetővel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére