Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Õrizetbe vették Gyurcsány ügyvédjét, Czeglédy Csabát

Bertha László

2017.06.14. 11:55

A csongrádi NAV bûnügyi igazgatósága õrizetbe vette az MSZP-nek és a DK-nak is jogi képviseletet adó Czeglédy Csaba ügyvédet, baloldali politikust, akinek botrányairól a 888.hu is többször, részletesen beszámolt.

A PestiSrácok.hu információi szerint a Csongrád Megyei NAV Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói öt helyszínen – Szombathely, Sümeg, Budapest, Csabrendek – tartottak házkutatást és hat embert őrizetbe vettek, majd költségvetési csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A gyanú szerint a tettesek Czeglédy Csabához köthető iskolaszövetkezet működése során követhették el a csalást.

A portál értesüléseit a hatóságok egyelőre nem erősítették meg, a baloldali politikust azonban két napja nem lehet elérni telefonon – vélhetően az őrizetbe vétel miatt.

A hírek szerint Czeglédy szombathelyi irodáját kedden törték fel az ügyész jelenlétében, majd házkutatást tartottak, rendőrök jelenlétében.

Ekkor a baloldali politikust a rendőrök még nem tudták elérni, később azonban megtalálták és társaival együtt a szegedi NAV épületébe vitték kihallgatásra, ahol kora délután óta őrizetbe vették őket”

– írja a PS.

A lap szerint az illetékes ügyészség mind a hat gyanúsított esetében kezdeményezte az előzetes letartóztatást, amelyről a Szegedi Járásbíróság csütörtökön dönt.

Még 2016 áprilisában írtuk meg, hogy Czeglédy Csaba – többek között Gyurcsány, Botka és Vadai védőügyvédje, egykori szombathelyi szocialista alpolgármester – több mint egy évtizede abból él, hogy strómanok közbeiktatásával újabb és újabb diákszövetkezeteket hoz létre, amelyek tetemes adótartozással szűnnek meg, kihasználva többek között a diákokat is. Czeglédy Csaba a korábbi cikkünk megjelenését követően hevesen tagadta a vádakat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére