Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kisgyerekeket edzett a londoni terrorista

888.hu

2017.06.10. 12:58

Egy londoni tornaklubban tartott edzéseket az egyik londoni terrorista, aki múlt héten járókelõket gázolt el a London Bridge-en.
LONDON, 12:58

Egy londoni tornaklubban tartott edzéseket az egyik londoni terrorista, aki múlt héten járókelőket gázolt el a London Bridge-en. 

Youssef Zaghba egy kelet-londoni tornaklubban, a Catleaps Gymnasticsban volt alkalmazott. Az olasz anyától és marokkói apától származó terrorista semmiféle ellenőrzésen nem esett át munkavállalása előtt.

Zaghba feltehetően a kisgyerekeket is radikalizálni próbálta, és jól tudta, hogy ebben a korban a legjobban befolyásolható és nevelhető egy ember.

A legdöbbenetesebb eset 2016-ban történt, amikor Zaghba Olaszországból Szíriába akart utazni egy érvénytelen jeggyel. Amikor lekapcsolták, azt mondta a rendőrségnek, hogy:
 

Terrorista leszek!"

Ezek után még saját anyja is arra kérte a rendőrséget, hogy tartsák őrizetben a fiát, nehogy valami bajt csináljon!

A történet további része ismert, a London Bridge-en történt gázolásban 8 ember vesztette életét. Ez tehát az őrületes biztonság, ami a brüsszeli bürokraták szerint ma Európában uralkodik, és ami miatt verhetik a mellüket, hogy nyugodtan engedjünk be kontrollálatlanul migránsokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére