Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kósa: mennyi pénzt kap Botka hazánk védelmének lebontásáért?

Nagy Gábor

2017.06.03. 15:28

A Fidesz frakcióvezetõje szombaton Debrecenben tartott sajtótájékoztatót, melyen a következõ kérdést tette fel a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének:

"Soros tervének megvalósítása érdekében, a brüsszeli migrációs politika érvényre juttatására és a kerítés lebontására vajon mennyi pénzt és milyen politikai támogatást kap Botka László? Mennyit ér meg az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, hogy veszélyezteti Magyarország és a magyar emberek biztonságát?"

Kósa Lajos szerint hazánk migrációs politikájával, a kerítés szükségességével a választók döntő többsége egyetért, így érthetetlen, miért akarja a szocialisták miniszterelnök-jelöltje veszélyeztetni a magyarok biztonságát. A Fidesz frakcióvezetője arról is beszélt, hogy a szegedi polgármester legutóbbi nyilatkozatai is mutatják:

Botka László veszélyes hazánk biztonságára.

Az elmúlt hónapokban kiderült, Soros György és Brüsszel azon munkálkodik, hogy évente egymillió migránst hívjanak be Európába, akiket a Brüsszel által erőltetett kényszerkvótával akarnak szétosztani az uniós tagállamok között. Épp ezért lehet érdekes, miről tárgyalt zárt ajtók mögött a szocialisták miniszterelnök-jelöltje Brüsszelben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére