Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatéves gyerekkel nézették az ISIS kivégzõs videóit Ausztriában

Sümeghi Lóránt

2017.06.03. 11:58

Döbbenetes esetet tárgyaltak Ausztriában, egy grazi bíróságon, ahol két szülõ elhatározta: gyerekeikkel az Iszlám Állam által forgatott lefejezõs, elevenen elégetõs videókat nézetnek, hogy hatékonyabb dzsihadistákká váljanak.
GRAZ, 11:58

Döbbenetes esetet tárgyaltak Ausztriában, egy grazi bíróságon, ahol két szülő elhatározta: gyerekeikkel az Iszlám Állam által forgatott lefejezős, elevenen elégetős videókat nézetnek, hogy hatékonyabb dzsihadistákká váljanak. 

A felvételeket mind az öt gyermekükkel többször is megnézették, közülük a legfiatalabb alig múlt el hatéves. Az anya és az apa nemcsak Ausztriában próbálta átmosni a gyerekek agyát, hanem még Szíriába is elvitték őket, hogy "első kézből" érintkezzenek a dzsihád látványával. Az osztrák hatóságok mindezek ellenére hangsúlyozta a média számára, hogy személyiségi jogok miatt nem közölhetik le a 29 és 39 éves szülők nevét.

A tárgyaláson elhangzott, hogy az egyik nyolcéves gyermeküknek még replika fegyvereket is biztosítottak, hogy azzal gyakorlatozzon. Az efféle "kiképzésben" mindkét szülő részt vett, lényegében családi programként tálalva ezt. A gyerekek közül többen "lazának" és "macsónak" bélyegezték meg azokat a gyomorforgató videókat, ahol brutális, kikockázatlan kivégzéseket mutatnak. Emblematikus pillanata volt a tárgyalásnak, amikor a gyermekek anyja kifejette, semmi kivetnivalót nem látott abban, hogy férje otthon egy Kalasnyikov típusú fegyverrel járkált a gyermekek előtt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére