Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.05.30. 07:59

Ismét gyanúsítottként idézhetik be KGBélát; Macron és Putyin Trianonban találkozott; Palesztina egymilliárd dollárral támogatta a terroristákat.
Ismét gyanúsítottként idézhetik be KGBélát

A jobbikos fenegyerek, Kovács Béla mentelmi jogának felfüggesztéséről dönt az Európai Parlament. Amennyiben megszavazzák az előterjesztést, a jobbikos politikust költségvetési csalás és magánokirat-hamisítás miatt a Központi Nyomozó Főügyészség idézheti be gyanúsítottként.

Macron és Putyin Trianonban találkozott

Vlagyimir Putyin orosz elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására május 29-én Versailles-ba látogatott. Macron Nagy Péter orosz cár 1717-es franciaországi látogatásának és a kétoldalú diplomáciai kapcsolatok felvételének 300. évfordulóján megrendezendő kiállítás megnyitása alkalmából fogadta Putyint. A tárgyaláson leginkább a szíriai, ukrajnai, észak-koreai válságról és a terrorizmus elleni harcról beszéltek.

Palesztina egymilliárd dollárral támogatta a terroristákat

A Times of Israel tényfeltáró cikke szerint a palesztin kormányzat az elmúlt négy évben több mint egymilliárd dollárnyi összeget folyósított olyan szervezeteknek, melyek összefüggésbe hozhatóak terrorcselekményekkel.  

Időjárás: holnap jön az eső!
  • Kedden túlnyomóan napos időre számíthatunk, csapadék nélkül. 28 fok köré melegszik a levegő.
  • Szerdán a napsütés mellett gomolyfelhők képződnek és elszórtan alakulnak ki záporok, zivatarok. Az ÉNy-i szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 26 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk.
  • Hétvégén napos, gomolyfelhős, kora nyári idő valószínű. Csapadékra kicsi az esély. 25-26 fok körüli maximumok lehetnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére