Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2017.05.26. 19:59

Megdõlt a mítosz: mégis a tanult muszlimok körében népszerûbb a dzsihád; Botka minél gyorsabban lebontaná a kerítést; Kiderült, kik a 2017-es év cuckoldjai, és a végére még egy szavazás. A nap legfontosabb hírei!
Megdőlt a mítosz: mégis a tanult muszlimok körében népszerűbb a dzsihád

Speidl Bianka a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt arról, hogy Nagy-Britanniában erős a multikulturalizmus, de a muszlimok tanultabb rétegeiben az iszlamizmus és a szegregáció hívei vannak többségben. Jellemző, hogy minél tanultabbak, a társadalomban minél magasabb szintet érnek el, annál radikálisabb nézeteket vallanak.

Botka vallott: "azon leszünk, hogy minél gyorsabban le tudjuk bontani a kerítést"

Bárhogyan is akarja csűrni-csavarni a szavakat az MSZP, ezt már nem mossák le Botkáról: a szoci jelölt lebontaná a déli határkerítést. Az MSZP-s politikus szerint nem a határzár mentette meg Magyarországot a migrációs hullámtól, ezért a határkerítést minél hamarabb meg kell szüntetni. Elmondta: ha pártja kormányt alakít, akkor lebontatja a kerítést a déli határnál.

2017 cuckoldjai: megvannak a díjazottak

A 888.hu elismerésben részesíti azokat a konzervatív újságírókat, akik folyton nyalnak a liberálisoknak, saját szekértáboruk hátbaszúrása árán próbálnak a liberális berkek kedvenceivé avanzsálódni. Olvasóink eldöntötték, hogy kik a 2017-es év cuckoldjai. A szoros eredményre való tekintettel kénytelenek vagyunk egyéni és gruppen kategóriában is kiosztani a 2017-es Év Nagy Cuckold Díját. Hogy kik a díjazottak?Kattints, és kiderül!

Szombaton véget ér az NB I - Szavazz, hogy mi lesz a vége!

Eldől, hogy a Honvéd vagy a Videoton lesz-e a bajnok, és kiderül az is, hogy az MTK, a Debrecen vagy a Diósgyőr esik-e ki. Sok az izgalom, cikkünkben összeszedtük, mik a lehetséges kimenetelek, és készítettünk egy szavazást is!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére