Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csodálatos: csoportelsõként a legjobb nyolc között a magyar U17-es csapat

Pörge Béla

2017.05.09. 17:40

Remek játékkal, simán nyert a magyar korosztályos csapat az Európa-bajnokságon a Feröer-szigetek ellen, így negyeddöntõbe jutott a válogatott.

A magyar U17-es válogatottnak a keddi mérkőzésén nyernie kellett Feröer ellen ahhoz, hogy továbbjusson a csoportból a legjobb nyolc közé. Ennek szellemében az U17-es válogatott ellentmondást nem tűrően kezdett, a fiúk sorra alakították ki a helyzeteket. Sokáig kimaradtak a lehetőségek, még kapufát is rúgtak.

Aztán a 24. percben megtört a jég, egy szöglet után Torvund fejelt a kapuba. Két perccel később Szoboszlai 11 méterről lőtt nagy erővel a kapuba egy lecsorgó labdát. Három perc múlva már 3 gól volt a magyar csapat előnye, Torvund duplázott.

A félidő hátralevő részében sem változott a játék képe, de újabb gólt nem sikerült szereznünk, így 3—0 volt a félidő. Közben a franciák vezettek 1—0-ra, így nem túl sok esély volt arra, hogy ne legyünk csoportelsők.

Innen természetesen nem rontották el a fiúk, és a skótok sem lőttek négyet a franciáknak, csak egyet, ahogyan a franciák is, ők az utolsó percben, így mögöttünk Franciaország jutott tovább.

A második félidőben tíz perc sem kellett az újabb magyar gólhoz, melyet Szoboszlai szabadrúgásból szerzett. Ezután sem volt veszélyben a magyar kapu, de az utolsó 10-15 percre nagyon leült a meccs, ez viszont nem volt nagy baj számunkra. A végeredmény 4—0, a magyarok javára.

Mondhatjuk, papírforma, hogyha a magyar válogatott kijut a foci Eb-re, akkor csoportelsőként megy onnan tovább.

A legjobb négy közé jutásért Törökország U17-es válogatottjával játszik a magyar csapat.

SZÉP VOLT, FIÚK!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére