Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2017.05.02. 07:59

Gyurcsány titkosszolgálati emberei újra bíróság elõtt; a francia elit kihátrál Marine Le Pen mögül; az USA szenátusa leáll oroszellenes szankcióival. Kezdd a napot a 888.hu-val!
Gyurcsány titkosszolgálati emberei újra bíróság előtt

A szocialista kormány két titkosszolgálati vezetője és titokminisztere kémkedési ügyét ősszel másodfokon folytatják. A felelősöket, Galambost, Szilvásyt, P. Lászlót kémkedés és államellenes bűncselekményekkel vádolják. A Kaposvári Törvényszék tavaly felmentette valamennyi vádlottat, azonban eljárási hibák miatt a Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az ítéletet.

A francia elit kihátrál Marine Le Pen mögül

A francia művészelit színe-java sorakozott be a volt szocialista politikus, Emmanuel Macron „független” elnökjelölt mögé. Humoristák, tervezők, színészek, rendezők mellett több, ismertebb név is előfordul a Macront támogatók között, például Luc Besson filmrendezőé, aki egy „nyitott, bátor és testvéries” nép képében bízik.

Az amerikaiak már csak szavakban küzdenek az oroszok ellen

Az Egyesült Államok noha továbbra is küzdeni kíván Oroszország befolyása ellen, de az oroszellenes szankciókra mindaddig nem kerül sor, amíg be nem fejeződnek a szenátus hírszerzési bizottságának vizsgálatai, amelyek központjában az amerikai választási folyamatba történt esetleges orosz beavatkozások állnak. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére