Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel kért egy pofont Orbántól

888.hu

2017.04.26. 12:58

Soros György nagy befolyással rendelkezik az Európai Parlamentben, itthon még nagyobb hatalommal bír - hangzott el az M1-en.

Boros Bánk Levente politikai elemző meglátása szerint Soros György számtalanszor kinyilatkoztatta, hogy nem szimpatizál a jelenleg regnáló magyar kormánnyal és támogatja a bevándorlást. Miután a kormány azt mondta, nemzetbiztonságilag aggályos, hogy egy amerikai milliárdos mondja meg, Európa mit csináljon, az alaphelyzet világos: a magyar kormány bírálja leginkább Soros Györgyöt, aki ezért brüsszeli utazását arra is használhatja, hogy Magyarország ellen hangoljon.

Mindenki úgy táncol, ahogyan Soros fütyül

Soros György évtizedekkel ezelőtt állította fel a hálózatot, amelyet most kihasznál. Felhatalmazva érzi magát, ha nem úgy működik egy demokrácia, mint ahogy az neki tetszik, akkor gyengítse a kormányt, vagy akár el is takarítsa az útból a politikai elitet, és a számára szimpatikusakat helyezze hatalomba – mutatott rá Boros Bánk.

Beszélt arról is: nagyon ritkán vesznek részt kormányfők az EP-vitákon, Orbán Viktor azonban előszeretettel teszi ezt, amikor Magyarországot érintő kérdésekről van szó. A korábbi szereplései alapján ezt úgy is megfogalmazhatjuk, hogy a Magyarországot bíráló EP-frakciók és -képviselők „házhoz hívták a pofont”.

Azon egyszerű oknál fogva, hogy Orbán Viktor meg szokta nyerni ezeket a vitákat – magyarázta Boros Bánk Levente, aki arra számít, a magyar miniszterelnök „kiosztja” az őt bíráló képviselőket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére