Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terroristákat fogtak Németországban

888.hu

2017.04.15. 08:28

A német hatóságok letartóztattak három személyt, akit azzal gyanúsítanak, hogy segítséget nyújtottak egy iszlamista terroristának egy rendõrök vagy katonák elleni merénylet elõkészítésében - jelentett internetes oldalán a Focus magazin.
BERLIN, 08:28

A német hatóságok letartóztattak három személyt, akit azzal gyanúsítanak, hogy segítséget nyújtottak egy iszlamista terroristának egy rendőrök vagy katonák elleni merénylet előkészítésében - jelentett internetes oldalán a Focus magazin - írja az MTI.

A lap az északi Celle város közvádlójára hivatkozva pénteken közölte, hogy az elfogatóparancsot még csütörtökön adták át a két férfinak és egy nőnek. Az indoklásban az szerepel, hogy a gyanú szerint egy készülő, súlyos államellenes erőszakcselekményhez nyújtottak segédkezet.

Az ügyészi hivatal eddig nem fűzött megjegyzést a hírhez. A német hatóságok december óta fokozott készültségben vannak, amikor egy szélsőséges iszlamista 12 ember gázolt halálra egy berlini karácsonyi vásáron. Csütörtökön a Borussia Dortmund futballcsapatának az autóbusza volt robbantásos támadás célpontja.

A lap szerint a trió egyik tagja egy 27 éves afgán, a másik egy szintén 27 éves török, a harmadik egy 25 éves német állampolgár. Németország három különböző városában fogták el őket. A Focus értesülése szerint egy februárban letartóztatott iszlamista szélsőségessel álltak kapcsolatban, aki elismerte, hogy rendőröket vagy katonákat akart csapdába csalni, és végezni velük egy házilag készített pokolgép segítségével.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére