Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Német rendõrség: 2016-ban drasztikusan emelkedett a migránsbûnözés

888.hu

2017.04.09. 14:28

A Német Szövetségi Bûnügyi Hivatal (BKA) közzétette a 2016-os bûnügyi statisztikákat. A számok szerint drasztikusan emelkedett a migránsok által elkövetett bûncselekmények száma az elõzõ évhez képest.
BERLIN, 13:58

A Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) közzétette a 2016-os bűnügyi statisztikákat. A számok szerint drasztikusan emelkedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma az előző évhez képest.

A jelentés szerint összesen 295 000 bűncselekmény során merült fel, hogy a gyanúsított migráns. Ez 90 000-rel több, mint 2015-ben, amikor összesen 205 000 bűncselekmény felderítése során gyanúsítottak meg migránsokat azok elkövetésével. Az adatok nem foglalják magukba azokat az olyan, migránsspecifikus bűncselekményeket, mint mondjuk a határok illegális átlépése, vagy a Németországban való illegális tartózkodás – írja a Die Welt című német lap.

A három leggyakoribb, migránsok által elkövetett bűncselekmény a hamisítás (az összes, migránsok által elkövetett bűncselekmény 29 százaléka), rablás, lopás (26 százalék), testi sértés (24 százalék).

A BKA adatai szerint összesen 450 esetben követtek el gyilkossági kísérletet migránsok. 66 migránst gyanúsítottak meg gyilkosság elkövetésével, összesen 82 áldozat ellen. A számok tartalmazzák a decemberi, 12 áldozattal járó terrortámadást, amely során a tunéziai származású Anis Amri egy kamionnal belehajtott egy berlini karácsonyi vásárba.

A gyilkossági ügyek kétharmadában maguk az áldozatok is migránsok voltak: 59 migráns, 5 EU-s állampolgár, két EU-n kívüliről érkező állampolgár és 16 német esett áldozatul a migránsok támadásainak.

A BKA jelentésében a bevándorló vagy migráns kifejezést használják a menedékkérőkre, a menekültstátuszúakra, az illegális bevándorlókra és az olyan migránsokra, akiknek elutasították a menedékkérelmét, ám ennek ellenére maradhattak.

A BKA 2015 óta vezet statisztikát a migránsok által elkövetett bűncselekmények számáról. Előtte ilyen adatbázis nem létezett.

Nemcsak szövetségi statisztika létezik, számos tartomány is évente készít statisztikát a migránsok által elkövetett bűncselekményekről 2015 óta és ezen adatsorok mindegyike alátámasztja azt a tendenciát, hogy növekszik a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma. Münchenben például az elkövetők fele "nem német" származású – írja a Breitbart.

Berlinben olyan riasztó számok láttak napvilágot, hogy a helyi szenátus vizsgálatot indított, hogy kiderítsék: mitől nőtt meg annyira a bűnözés a városban. Az adatok azt mutatták, hogy a Berlinben élő migránsok 13 százalékát gyanúsította meg a hatóság valamilyen törvénysértés elkövetésével. Ha Németország teljes népességét nézzük, akkor a németeknek csupán 6 százalékát gyanúsította meg valamilyen bűncselekmény elkövetésével a hatóság.

A Baden-Württembergi Tartományi Rendőrség rendőrfőnöke márciusban elmondta, hogy

nagyon aggaszt minket a menedékkérők között egyre jobban elharapódzó erőszak."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére